Luleå Hockey U13 vs Näldens IF Nolia 2 Nolia 2 LHF
5 - 2
(2-1, 5-2)
Näldens IF
Klass: Deltagande lag, Grupp: B, Arena: Nolia 2, Skott: 27 - 17 (14-07, 13-10) Domare: Mille Bergmark, Arthur Stepanov
  • Slut
  • 15:00 Bakom sekretariatet trummas det fortfarande för fullt av Luleå hejarklack!
  • 15:00
    Där var matchen slut. Vint till Luleå med 5-2. Bra kämpat båda lagen. Nu är det bara att ladda om till nästa match.
  • 14:52
    8 sek kvar av matchen
  • 14:02
    1 minut kvar av matchen när Luleå gör mååål!
  • 11:16
    Fin räddning av Näldens målvakt. Tekning i Näldens zon.
  • 10:51
    Fint spel in på mål av Nälden. Mkt nära mål men fin räddning av Luleås målvakt
  • 09:30
    Mååål Luleå
  • K. Andersson 09:29 4 - 1
  • 08:50
    Just nu spelas det återigen 5-5. Det blev lite gruffigt framför mål och en spelare i varje fick 1 min utvisning för detta.
  • 07:05
    Nälden nära på att peta in pucken. Blev lite gruff i samband med det framför mål. Utvisning för båda lagen. Utvisningen kvittas. Fortfarande en man mer för Nälden
  • N. Rutström 06:38 KNEE 1 min