MoDo vs Clemensnäs Nolia 2 Nolia 2 MoDo
6 - 1
(4-1, 6-1)
Clemensnäs
Klass: Deltagande lag, Grupp: A, Arena: Nolia 2, Skott: 24 - 9 (15-6, 9-3) Domare: Mille Bergmark, Arthur Stepanov
  • Slut
  • 15:00
    Där var matchen slut som slutar 6-1 till Modo. Skott på mål totalt Modo 24 och Clemensnäs 9. Vi tackar båda lagen för en väl genomförd match och önskar er lycka till i era nästkommande matcher.
  • 14:28
    Det verkar som att denna match kommer att sluta utan någon utvisning överhuvudtaget.
  • 13:00
    2 minuter kvar av matchen
  • 08:12
    Mååål av Modo med ett fint dragskott i nättaket. Denna gång blev det för svårt för Clemens målvakt.
  • 07:25
    Tredje mkt fina plocken av Clemens målvakt efter ett fint dragskott av Modo från vänstra tekningspunkten.
  • T. Höglund 06:36 5 - 1
  • 06:36
    Kontring av Modo och Mååål!
  • 06:26
    Just nu trycker Clemens på i Modos zon och var mkt nära att göra mål. Icing av Modo.
  • 05:06
    Fint anfall av Modo och avslut men fin överflyttning av Clemens målvakt och räddning.
  • 00:25
    Period 2 har startat!
  • 00:00
    Nu börjar de göra sig klara för period 2.
  • 00:00
    Lagen pratar i hop sig vid var sitt bås inför period 2.
  • 15:00
    Slut på första perioden. 4-1 till Modo. Skott på mål Modo 15 och Clemensnäs 6.
  • 14:42
    Fin plock av Clemens målvakt igen!
  • 13:52
    Fint slagskott mot mål från en av Modos backar men en superfin plock av Clemens målvakt
  • 00:00
    Nu samlas puckar in och vi förbereder för matchstart.
  • 00:00
    Slutspelskänsla om man lyssnar på publiken!! :-)
  • 00:00
    Clemensnäs har nu också en hejande klack i ryggen!
  • 00:00
    ca. 5 min till matchstart.
  • 00:00
    Nu är Clemensnäs också på plats och båda lagen är ute på isen för uppvärmning.
  • 00:00
    Då välkomnar vi Modo och Clemensnäs till nästa match som startar om ca. 10 minuter. Modospelarna står redan klara att gå ut på isen med en trummande och sjungande hejarklack i ryggen.