Euro Accident blir CupOnline-Partner

Vi välkomnar vår första CupOnline-Partner Euro Accident.

Euro Accident Health & Care Insurance AB är en framgångsrik aktör inom området person­­­risk­för­säk­ringar som erbjuder gruppförsäkringar, privatvårdsförsäkringar, rehabiliteringsförsäkringar, sjukförsäkringar, samt skräddarsydda försäkringslösningar för idrottare och artister. Med vision om att vara marknadsledande på hälsoförsäkringar och hålla kunderna så friska som möjligt så hjälper Euro Accident företag, organisationer och individer att utveckla sin hälsosituation, samt hantera ohälsa och dess konsekvenser med försäkring som finansiering.

För idrottsvärlden har de tagit fram försäkringen SportGuard som riktar sig till den som idrottar, oavsett ålder och nivå. Försäkringen som är en kombination av privatvård och sjuk/olycksfallsförsäkring är unik i sitt slag och den ger ett optimalt skydd, vilket skapar förutsättningar för att kunna satsa på sin sport fullt ut.

- CupOnline är ett bra forum för oss. Det är viktigt att belysa vikten av ett gott försäkringsskydd för just den här målgruppen eftersom många lever i tron om att de har ett bra skydd, säger Arne Nordlund som ansvarar för Sportförsäkringar på Euro Accident. Det kan vara förödande för en kille eller tjej som spelar på den här nivån att skada sig, men ännu värre är om hjälpen på behandling dröjer. Via t ex SportGuard får man snabbt hjälp och rehabilitering allt för att snabbt komma på banan igen, avslutar Arne.

- Vi är mycket nöjda med att Euro Accident blir CupOnline-Partner. I och med vår satsning att erbjuda CupOnline till en mycket låg kostnad krävs det nya grepp för att säkerställa en fortsatt utveckling av tjänsten. Vi ser Euro Accident som en perfekt partner då de har en produkt som passar vår målgrupp, berättar Per Sondell, ansvarig för CupOnline på CoreIT.


Är ni intresserade av vad det innebär att vara en CupOnline-Partner, tveka inte att kontakta oss.

Nyheter
2024-04-08 15:36
Alternativ för att slippa Annonser!
I och med version 3.30 finns det nya betalningsalternativ f...


2024-01-02 09:14
CupOnline 20 år!
CupOnline har funnits som tjänst i 20 år och stöttat föreni...


2023-12-01 11:06
Partner - Hallmans
Vi välkomnar en ny Partner till CupOnline - Hallmans Sportp...


2023-09-28 15:13
Nu kan man även betala med Swish!
Nu kan man även betala med Swish! Tillsammans med Kort, Di...


2023-02-21 16:17
Varför reklam? Partner?
Majoriteten av alla arrangemang i CupOnline är gratis, då d...


2022-12-28 15:16
Modo-Cupen - en klassiker i CupOnline
Just nu går årets Daniel & Henriks Modo-cup - en av de ...


Nyhetsarkiv
Partners

Sweden Hockey Trophy







 












Cup-Gallerier







CupOnline - CoreIT - Örnsköldsvik








Powered by: CoreCMS/CoreIT