BIK Karlskoga vs Vålerenga Hockey Ängevi, Forshaga Ängevi, Forshaga BIK
0 - 4
(0-2,0-4)
VIF
Возрастная группа : U14, Арена: Ängevi, Forshaga, Броски: 17 - 28 (5-13,12-15) D Kvartsfinal 2, Судьи: Oscar Nahlbom, Simon Fritiofsson, Lucas Danielsson
  • 03:35 Fint direktskott av BIK men Vålerengas målvakt är med på noterna
  • 20:00 En ganska så sönderblåst period med många utvisningar. Vålerenga ökar trycket sista 3 minuterna och sätter 2 snabba. Viktigt för BIK att få till en snabb reducering nu
  • 17:56 Där får Vålerenga utdelning i powerplay. Inget av lagen har råd att sitta så mycket utvisade
  • L. Wennström 17:51 CHARG 2 min
  • 16:30 4 mot 4. Lite mer yta för spelarna. Ska vi få ett ledningsmål?
  • A. Brogren 15:34 INTRF 2 min
  • T. Dammen 15:22 TRIP 2 min
  • 14:28 Lite lägre tempo nu och avvaktande spel
  • 13:34 blockering
  • 12:00 Fysisk match som inte har fått någon riktig karaktär än. Vem tar taktpinnen?
  • 11:40 blir lite bråkigt efter en tuff tackling. Dubbelutvisning som kvittas
  • A. Brogren 09:08 BOARD 2 min
  • E. Ruud 09:08 INTRF 2 min
  • D. Sliks 08:47 INTRF 2 min
  • 06:45 BIK klarar sitt boxplay bra och det är fortfarande mållöst
  • 05:40 Vålerenga trycker på men BIKs målvakt gör ett par fina räddningar
  • 04:34 Då får Vålerenga ett powerplay och bra chans till att göra matchens första mål
  • A. Brogren 04:33 INTRF 2 min