Burträsk Hockey vs Bodens Hockeyförening Skellefteå Kraft Arena - C-hall Skellefteå Kraft Arena - C-hall BHC
4 - 1
(2-1, 2-1)
BHF
Klass: U12, Grupp: A, Arena: Skellefteå Kraft Arena - C-hall, Skott: 28 - 5 (13-4, 15-1)
  • Slut
  • 15:00 Vi tackar båda lagen för en väl genomförd match.
  • 15:00 Där är matchen slut och den slutar med 4-1 seger till Burträsk. Burträsk dominerar andra perioden stort och vinner skotten med 15-1. Bodens målvakt får göra skäl för traktamentet och håller ned siffrorna.
  • 14:32 Lundman kämpar heroiskt och nyper trissan
  • D. Akbar 20 13:53 TRIP 2 min
  • 13:30 En och en halv minut kvar av matchen och Burträsk ligger på...
  • 12:05 Tim Pettersson drar iväg en lobb som letar sig in i nättaket
  • 10:21 Burträskklacken manar på sitt lag.
  • 10:02 Än så länge har inte Boden ett skott på mål i andra perioden...
  • 07:56 Och där vaknade Burträskklacken till med taktfasta hejarop!
  • 07:45 Har Boden en växel till att lägga in?
  • 07:18 Nu dominerar Burträsk och till slut får Lundman kapitulera i Bodenkassen.
  • 06:22 Boden försvarar sig bra.
  • 04:48 PP för Burträsk och det hettar till framför Bodenkassen.
  • F. Lasu Mattsson 11 04:23 HI-ST 2 min
  • 02:43 Avblåsning för handpass. Avvaktande spel just nu.
  • 00:21 Snygg plock av Bodens keeper.
  • 00:21 Luuuuundman!
  • 00:00 Där var andra perioden igång!
  • 15:00 Efter en jämn inledning har Burträsk tagit över matchen. Boden är dock långt ifrån ofarliga och med en röststark klack i ryggen kanske de lyckas vända det här.
  • 15:00 Där var första perioden slut, en period som slutade 2-1 till Burträsk. Burträsk vinner även skotten med 13-4
  • 13:45 Bodenpubliken försöker dra igång sina spelare och lyckas med det. Hård press nu!
  • 12:22 Mycket Burträsk just nu när Boden sticker upp i en farlig kontring.
  • 11:22 Burträsk trycker på efter en fin soloräd av nr 65 - Schönfeldt.
  • 10:43 Lundman i Bodenkassen kastar sig och blockerar en lös puck
  • 10:01 Fin aktion av Tim Pettersson i Burträsk som visar prov på bra skridskoåkning
  • 08:24 Fin box av Burträsk nu
  • 07:39 PP för Boden som vaskar fram en del farliga chanser.
  • 54 E. Sundh 06:56 TRIP 2 min
  • 06:12 Tufft framför Bodenkassen men målvakts-Lundman lägger en trygg plock på pucken.
  • 05:33 Mycket spel i mittzon och ganska hafsigt spel just nu.
  • 03:51 Är Martin Sevc på banan?! Kanonskott i krysset av Melvin Schönfeldt.
  • 65 M. Schönfeldt 03:51 2 - 1
  • 01:23 Sju sekunder tar det för Burträsk att kvittera!! Det här är rolig hockey gott folk!
  • 01:16 Ett hårt skott från Viktor Pettersson letar sig in i maskorna.
  • 00:01 Då var det dags för nedsläpp. Domare Uppströmmer släpper pucken
  • 00:00 Boden byter till röda tröjor medan Bruno Mars och Mark Ronson ljuder i högtalarna.
  • 00:00 Snart dags för match mellan Burträsk och Boden men först tröjbyte då båda lagen glider in i vita tröjor.