Skellefteå AIK Gul vs Bodens Hockeyförening Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall AIKgul
4 - 2
(3-1, 1-1)
BHF
Klass: U12, Grupp: A, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 14 - 25 (7-10, 7-15)
  • Slut
  • 15:00 Matchen slutar 4-2
  • O. Lundström 12 13:48 HI-ST 2 min
  • 13:10 SAIK har tagit över taktpinnen
  • S. Granbom 49 11:11 TRIP 2 min
  • 11:00 Tungt slagskott från #29 i SAIK
  • 09:17 #9 i Boden, Jack Cirka, tar upp pucken från egen zon och kommer hela vägen!
  • J. Sirkka 9 09:17 3 - 2
  • 07:25 Lite öppnare spel nu...
  • 06:24 #20 i SAIK målet storspelar. 3,4 räddningar på kort tid...Boden känns heta nu.
  • 05:53 Bra tryck av Boden, som ger dem ytterligare ett PP. SAIK tar time out.
  • 05:53 Timeout
  • 23 A. Wallmark Johansson 05:53 INTRF 2 min
  • 05:27 #49 i Boden avslutar med skott justs utanför stolpen.
  • 03:51 Lös puck framför Bodenmålet...som rinner undan.
  • 03:09 Boden vänder slagskott från blå, #20 i Skelefteåkassen plockar.
  • 02:39 Snyggt V spel av SAIK, kommer nu in i anfallszon.
  • 01:14 SAIK fulltaliga. Nu spel i Bodens försvarszon.
  • 00:39 Boden har ett fast tryck i PP.
  • 00:09 Boden tar ett farligt avslut, kamp om returen som blockeras.
  • 00:00 Andra perioden igång...
  • 15:00 Första perioden slutar 3-1 till SAIK, där Boden förde spelet under större delen. SAIK var effektiva i sina avslut. Skotten i första: SAIK: 7 Boden: 10
  • 14:14 Nytt PP för Boden.
  • 35 W. Larsson Lindmark 14:14 THR-S 2 min
  • 13:30 Fortfarande Bodenanfall, med ett avslut från nära håll.
  • 13:04 Ett längre anfall av Boden där SAIK rensar undan till icing..
  • 11:52 Skott i masken på #35 i Bodens mål.
  • 11:07 SAIK är nu fulltaliga, klarar boxplay efter ett antal farligheter.
  • 10:56 Bra tryck av Boden i PP, Viktor tvingas till en blockering.
  • 09:09 Högt tempo på matchen, där kampen om pucken gärna tas av alla spelare.
  • 35 W. Larsson Lindmark 09:07 SLASH 2 min
  • 08:51 Boden kontrar genom #5 Filip Runelöf som kommer till avlut. Blockering...
  • 08:23 Ny tekning i Bodens anfallszon...AIK vinner tekningen och går till anfall.
  • 07:45 AIK Gul lite hetare nu, efter att Boden haft kommandot senaste 4 minuterna.
  • 07:14 ytterligare ett avslut, som #20 Viktor Ståhlberg lugnt plockar.
  • 06:49 #22 i Boden avslutar med ett handlesskott från vänster tekningscirkel.
  • 06:00 Boden ligger på för reducering
  • 05:19 #9 avlossar ett slagskott från blå
  • 04:36 Boden tar skott, just utanför...
  • 02:11 Slagskott från blå, direkt på tekning.
  • 02:06 Icing av Boden
  • 01:01 Nu går det undan redan från start, ett tidigt ledningsmål följs upp av kvittering 36 sekunder senare!
  • 00:00 Då gör vi oss redo för match... Huvuddomare: Lars Allgulander Linjeman: Martin Pettersson