SK Lejon vs Kramfors-Alliansen Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall Lejon
1 - 3
(0-0, 1-3)
K-A
Klass: U12, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 17 - 18 (5-5, 12-13) 19:e plats,
  • Slut
  • 15:00 Matchen slutar 1-3. Tack för trevlig underhållning!
  • 14:29 Stenlund får göra ännu en snygg plockräddning!
  • 13:50 Lejon ger sig inte! En minut kvar...
  • 13:00 Två minuter kvar av matchen.
  • 12:54 Lejon forcerar. Snygg räddning av Persson.
  • 12:21 Timeout
  • D. Nordin 15 12:21 HOOK 2 min
  • 12:10 Snygg plock av Stenlund.
  • 10:39 Och där lossnade proppen. Tre mål på 21 sekunder! Rekord?!
  • I. Gradin 10 10:39 0 - 3
  • 10:35 Hallen vibrerar efter två snabba mål från K-A.
  • 10:18 Daniel Ledin gör mål efter friläge från blålinjen.
  • D. Nordin 15 10:18 0 - 2
  • 10:00 57 pigga (?) åskådare på läktaren!
  • 10:00 Heta spelare i bägge lagen som börjar känna av att matchen lider mot sitt slut.
  • 08:30 Fina dribblingar av Lejons L Dahlgren leder till farligt skott på mål.
  • 06:57 Svettigt i kassen för Stenlund efter flera fina anfall från K-A. 2-7 i skottstatistik så här långt i andra perioden.
  • 06:20 Nu vill vi se måååål!!
  • 04:55 K-A pressar på hårt.
  • 04:22 K-A fulltaligt.
  • 03:21 Lejon skapar flera farliga lägen i PP, men Persson räddar. Lite gruffigt framför mål.
  • D. Nordin 15 02:22 HOOK 2 min
  • 02:10 Isac Gradin är framme och oroar vid mål igen, men Stenlund räddar.
  • 00:00 K-A inleder med vasst anfall.
  • 00:00 Andra perioden är i gång! Målvaktsbyte i båda lagen. Liam Persson vaktar K-A:s mål och Olle Stenlund tar hand om Lejons kasse.
  • Period 2
  • 15:00 Lagen går till periodvila efter en mållös första period, där båda lagen haft flera fina chanser som dock räddats av målvakterna. 5-5 i skott.
  • 13:00 2 minuter kvar av första perioden. Fortfarande mållöst.
  • 11:23 Lagen turas om med farliga målchanser.
  • 10:21 Isak Gradin trampar på bra och får till ett snyggt skott på mål. Nilsson räddar.
  • 08:50 Vacker skridskoåkning från Björk avslutas med skott som räddas av Nilsson.
  • T. Westerlund 12 08:12 TRIP 2 min
  • 07:20 Luftmadrassrna verkar ha hållit tätt i natt för båda lagen har mycket energi och visar inga tecken på trötthet trots den tidiga matchstarten.
  • 05:45 Lite pucklande på varandra framför K-A-målet.
  • 04:10 Spelet böljar fram och tillbaka. Vem ska få sätta första målet?!
  • 03:57 Vacker räddning av Nilsson i målet.
  • 03:30 Lejon ligger på och skapar tryck framför Nyberg.
  • 01:30 Jämn matchstart och båda lagen visar en enorm vilja!
  • 01:00 Lejon svarar direkt med anfall.
  • 00:30 K-A inleder med vasst anfall som räddas av Nilsson.
  • 00:00 Då är vi klara för matchstart!
  • 00:00 Emil Nyberg börjar vakta kassen i K-A och Zebaztian Nilsson tar ansvar för Lejonburen.
  • 00:00 Och där kliver K-A ut på isen. 10 minuter kvar till matchstart!
  • 00:00 Lejonen är ute på isen och ser morgonpigga ut!
  • 00:00 20 minuter kvar till matchstart, denna sista cupdag. Vilka härliga dagar vi haft! Nu ser vi fram emot de spännande placeringsmatcherna och först ut är SK Lejon mot Kramfors-Alliansen.