Folke Filbyter Cup (FFC)
Ishockey
2 - 4 nov 2012
U 15
Sponsor Svenska Estate

Klart med de deltagande lagen i FFC!
2012-05-01

Vi från cupledningen för Folke Filbyter Cup 2012 i Linköping vill meddela alla lag som inkommit med intresseanmälan om deltagande i cupen att de deltagande lagen nu är klara.

Till stor glädje för oss i LHC har responsen från intresserade klubbar varit överväldigande. Så pass att vi undersökt möjligheterna att expandera cupen från planerade tolv lag till sexton, dock utan framgång pga att tillgängliga istider och omklädningsrum som sätter gränserna.

Följande lag bereds möjlighet att delta i FFC 2012:

* Djurgården
* Espoo Blues, Finland
* Färjestads BK
* HC Donbass, Ukraina
* HV71
* Malmö IF
* Nacka
* Rögle BK
* SDE
* Täby HC
* Södertälje SK
* Linköpings HC

Det innebär att vi tvingas lämna negativt besked om deltagande till de lag som inte finns med bland de ovanstående. I den mån det uppstår avhopp från ovanstående grupp avser vi i första hand återkomma till de lag som visat intresse men i nuläget inte beretts plats i cupen. Följ gärna FFC 2012 på Cuponline.

Avslutningsvis vill vi tacka alla som visat intresse för vår cup och till er som beretts plats hälsar vi välkomna till Linköping i höst för en spännande cup och till er som inte fick plats denna gång hälsar vi välkomna till Linköping vid andra tillfällen och hoppas också att vi träffar på varandra i andra hockeysammankomster det kommande året!

Ha en skön Valborg önskar cupledningen för FFC 2012 genom

Jan-Erik Lundh och Mats Ström

Annons