Turex
Icehockey
3 - 5 jan 2013
U11

En månad till nedsläpp!
12/3/2012

Det är svårt att förstå att det nu bara är en månad kvar till första cupdagen i TUREX CUP 2013. Men snart är det äntligen dags för 3 fartfyllda hockeydagar med en hel del intressanta sidoaktiviteter...

Just nu har 10 duktiga hockeylag anmält sig till cupen och det bådar ju gott för alla oss som älskar hockey. Vi har Färjestad och Forshaga från de värmländska skogarna. Sen har vi ju det stora nöjet att få ta emot en internationell kandidat i form av Blues från Esbo i Finland och det är ju alltid extra trevligt med internationellt motstånd. Ett av de första lag som anmälde sig var Almtuna från Uppsala och sedan har vi så klart en hel del stockholmslag som vill testa sin förmåga: Huddinge, Värmdö, SDE, Nordia, och sist men inte minst så gästas vi av Djurgården. Och själva ställer vi upp med ett lag från Boo Hockey.

De 3 cup-dagarna kommer att bjuda på mycket mera än hockey: puckrullning, mycket fina lotterier, klassisk puckkastning, skridskodisko och mycket mycket mera! Så se till att HELA släkten kommer och tittar och hejar!

Annons