15 - 17 nov 2013
U12

Malmö var for stærke
17.11.2013

Til dagens første semifinale var Malmö klart stærkest på dagen, og spillede super flot hockey, da først sejren var sikret.

Malmö Redhawks er i finalen, og det er fuldt fortjent. Efter en flot cup baseret på masser af skøjteløb og flot pasningsspil, toppede Malmös spil i semifinalen. De kom ud som lyn og torden, kørte hårdt på Hisingen, så de aldrig fik tid med pucken, og kom hurtigt frem til chancer.

Dagens dommerpar mente dog, at Malmö til tider spillede lige vel nok med musklerne, så de måtte til afkøling. Det var Hisingens bænk helt enig i, mens Redhawks træner mente linjen var for hård. De mange udvisninger holdt Hisingen inde i kampen i 1. periode, men så trak Malmö fra.

Da første scoringen til 3-1 var sat ind, så var kampen afgjort og Malmö spillede ganske simpelt eminent i kampens sidste 10 minutter. Et værdigt finalehold.