TURNAUSAIKATAULU
Päivämäärät: 27. – 28.8.2011
Otteluohjelma on erillisessä aikataulussa.

PELITAPA
Kummankin lohkon alkusarjassa peliaika on 2 x 20 min tehokasta peliaikaa, kuitenkin siten, että ottelun kokonaisaika on 60 min. Erätauko on 2 minuuttia. Erien välillä ei suorita pelipäätyjen vaihtoa.

Sijoitusotteluissa peliaika on 3 x 15 min tehokasta peliaikaa, kuitenkin siten, että ottelun kokonaisaika on 75 min.

Mikäli joukkue ei ole turnausaikataulun mukaisesti ottelunsa alkaessa valmis aloittamaan, tuomitaan se hävinneeksi tuloksella 5-0.

Jään kunnostus suoritetaan jokaisen ottelun jälkeen.

RUNKOSARJA
Molemmissa lohkoissa pelataan 1-kertainen runkosarja, sijoitus runkosarjassa määräytyy seuraavasti:
1. Pisteet
2. Maaliero
3. Tehdyt maalit
4. Keskinäinen ottelu
5. Rangaistukset (vähemmän rangaistuksia saanut voittaa)
6. Arpa

Alkusarjan otteluissa jaetaan pisteet seuraavasti: voitto 2 pistettä, tasapeli 1 piste, tappio 0 pistettä.

SIJOITUSOTTELUT
Molempien lohkojen 1-2 ja 3-4 pelaavat keskenään sijoitusottelun. Mikäli sijoitusottelu päättyy tasan, suoritetaan voittomaalikilpailu jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaan.
Joukkue toimittaa pelaajaluettelon laukomisjärjestyksessä toimitsija-aitioon ennen sijoitusottelun alkamista.
Sama pelaaja saa laukoa vain kerran kunnes joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet.

SÄÄNNÖT
Turnauksessa ovat voimassa Suomen Jääkiekkoliiton viralliset, D1-ikäluokkaa koskevat säännöt seuraavin poikkeuksin:
- Otteluissa noudatettavat peliajat ovat kohdan Pelitapa mukaiset.
- Kummassakin lohkossa noudatetaan Hämeen alueen Y- ja YY-pelaajia
koskevia sääntöjä.

Pelaajan tai joukkueen toimihenkilön saama ottelurangaistus tai joukkueen toimihenkilön saama pelirangaistus käytöksestä, johtaa automaattisesti hänen sulkemiseensa turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus johtaa turnauksen juryn kurinpitokäsittelyyn.

Turnausohjelmaan merkitty vierasjoukkue vaihtaa pelipaidan tarvittaessa.

KOKOONPANOT
Joukkuekohtainen pelaajaluettelo tulee joukkueenjohtajan allekirjoittaa joukkueen saapuessa Tikkakosken jäähallille.
Joukkuekohtaiseen pelaajaluetteloon ei saa lisätä pelaajia allekirjoituksen jälkeen.
Yhteen otteluun voi osallistua enintään 25 pelaajaa.
Joukkueen pelaava kokoonpano tulee toimittaa turnaustoimistoon viimeistään 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Joukkueenjohtajan on käytävä allekirjoittamassa ottelupöytäkirja turnaustoimistossa 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

VAKUUTUKSET JA ENSIAPU
Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista.
Jäähallilla on mahdollisuuksien mukaan ensiaputaitoista henkilöstöä paikalla koko turnauksen ajan.

PALKINNOT
Turnauksessa palkitaan molempien lohkojen paras joukkue joukkuekohtaisella pokaalilla.
Lisäksi jokaisessa ottelussa palkitaan ns. tsemppari molemmista joukkueista. Valinnan suorittaa turnausjärjestäjän edustaja. Sama pelaaja voi saada turnauksessa vain yhden tsempparipalkinnon.

AIKATAULUMUUTOKSET
Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluiden aikataulua, kestoa ja jäänajoja tarvittaessa.

TURNAUKSEN JURY JA VASTALAUSEET
Turnauksen jury koostuu turnauspäälliköstä (Jari Rytkönen) ja ko. lohkossa pelaavien joukkueiden johtajista, joita asia koskee. Äänten mennessä tasan turnauspäällikön ääni ratkaisee.
Vastalause tulee jättää kirjallisena viiden (5) minuutin kuluessa pelin päättymisestä. Vastalausemaksu on 100 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause todetaan aiheelliseksi.