Marklunds Cup 2023
29 sep - 1 okt 2023
U14

Spelregler

5 mot 5 på helplan med fria byten. 2 x 20 minuters speltid. Toppning är inte tillåtet. Utvisning 2 min. I övrigt gäller Svenska Ishockeyförbundets gällande matchregler. Vinst ger 3 poäng, oavgjort 1 poäng och förlust 0 poäng. Vid lika poäng gäller följande: 1. Målskillnad, 2. Flest gjorda mål, 3. Inbördes möte, 4. Lottning.

Värmning och periodpaus

Värmning på is 5 minuter innan matchstart, vid försening kan värmning på is komma att förkortas eller strykas helt. 2 min paus på is mellan perioderna.

Fair play pris

Fair play pris delas ut till det lag som har minst antal utvisningsminuter under gruppspelet. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att kunna stänga av spelare samt utesluta lag som inte uppträder respektfullt. (Ingen återbetalning kommer då att ske)

Protest

Senast 15 min efter slutsignal, avgift 900:-. Vid grov överträdelse av regler på eller vid sidan av isen, förbehåller sig tävlingsledningen rätten att utesluta deltagare från turneringen med omedelbar verkan. Om någon överårig spelare anses överlägsen och håller högre nivå än övriga spelare, förbehåller sig tävlingsledningen rätten att utesluta spelaren från vidare spel.