Klass: U11, Grupp: B, Arena: Coop Norrbotten Arena, Skott: 15 - 15 (6-5,9-10)
  • Slut
  • A. Alanentalo 14:05 HOOK 1 min
  • V. Ylitalo-Pieti 13:26 4 - 6
  • 13:05 Time out ÖHF.
  • 12:00 Mycket ställningskrig ute på isen där bägge lagen försöker skapa chanser men det ser ut att vara rätt så trötta ben ..
  • 09:00 ÖHF ligger på för en reducering men BHF försvarar sig bra och blir fulltaliga där..
  • J. Nilsson 08:32 TRIP 1 min
  • 07:06 Gustav Hedberg täcker ett skott i egen zon och tar hand om pucken och kontrar nästan i ett mål men ÖHF målis gör en kanonräddning.
  • S. Enqvist 06:33 3 - 6
  • 04:36 Ett jätteskott av Axel Alanentalo en meter in från blålinjen i krysset. Snyggt.
  • 04:20 Vasst avslut av öhf kokkoinen , bhf målvakt gör fina räddningar.
  • O. Hedlund 03:30 2 - 5
  • 03:00 Nära mål för ÖHF efter fint samspel mellan kokkoinen och keskitalo men BHF målvakt gör en fantomräddning.
  • O. Hedlund 01:54 2 - 4
  • 00:00 Där är vi igång med andra perioden.
  • 15:00 Där var första perioden slut. ÖHF kämpade sig tillbaka målmässigt , där kan man verkligen tala om att få energi av mål,,,,vi väntar på att den andra perioden skall börja.
  • T. Kohkoinen 14:46 2 - 3
  • 12:53 Mycket fint mål av ÖHF . Fina passningar och ett rappt avslut. Kanske kan målet ge energi till ÖHF -spelarna.
  • 11:30 Ramträff av BHF nr 8 Gustav Hedberg.
  • O. Hedlund 10:27 0 - 3
  • 09:54 Boden gör 2 snabba mål,första var ett riktigt snyggt solomål, det andra efter en tilltrasslad situation framför öhf målbur.
  • J. Nilsson 09:54 0 - 2
  • O. Hedlund 09:40 0 - 1
  • 07:18 Det ser ut att vara lite sega ben i bägge lagen.Få chanser hitills..
  • 03:52 fint dragskott av ÖHF men Bodens Målvakt gör en fin räddning.
  • 02:53 fina äddningar av öhf -målis
  • J. Brännström 01:17 HOOK 1 min
  • 00:01 Då är vi igång med Lördagens sista match.