Skellefteå AIK Vit vs Svedjeholmens IF Skellefteå Kraft Arena C-hallen Skellefteå Kraft Arena C-hallen SAIK Vit
1 - 3
(1-1, 0-2)
Svedjeholmen
Luokka: U 12, Kenttä: Skellefteå Kraft Arena C-hallen, Laukaukset: 11 - 14 (8-9, 3-5) FINAL,
  • Lopeta
  • 15:00 Svedjeholmen segrare i årets Guldcupen 2016. Grattis! Pokalen delas ut av Skellefteå AIK´s A-lags spelare Jimmie Ericsson och Martin Lundberg. Bra kämpat båda finallagen! Vi tackar alla spelare, ledare, domare och personal för i år.
  • E. Hallin 08:46 TRIP 1 min
  • 06:36 Svedjeholmen utökar sin ledning till 1-3.
  • 05:07 Jämnt, spännande!!!!!
  • 03:59 Svedjeholmen återtar ledningen med 1-2, genom Elias Hallin.
  • 02:00 Svedjeholmen får ett friläge. Målvakten Rasmus Holmgren räddar i SAIK-målet.
  • 01:00 SAIK´s Harry Morén bryter ett uppspel, kontrar men avslutar med ett stolpskott
  • 00:00 Period två är igång.
  • 15:00 FInalens första period slutar 1-1 efter att SAIK´s målvakt hållit nere siffrorna. Snart kommer andra perioden igång.
  • 12:08 Svedjeholmen kommer i ett snabbt anfall. Återigen står Lucas Johansson i vägen.
  • 11:00 Skott från SAIK´s backar.
  • 10:37 Svedjeholmen är fulltaliga.
  • C. Krångling 09:37 TRIP 1 min
  • 09:06 Kvitterat! Det kommer bli en spännande match!
  • 08:30 Svedjeholmen biter sig fast i SAIK´s zon och Lucas Johansson får göra ett flertal räddningar.
  • 07:36 Svedjeholmen är fulltaliga.
  • E. Hallin 06:36 BOARD 1 min
  • 05:30 Efter målet har spelet böljat fram och tillbaka.
  • 04:12 Snyggt passningssspel av Svedjeholmen ger ledning med 0-1.
  • 03:48 Svedjeholmen bryter och kontrar. SAIK´s målvakt Lucas Johansson räddar.
  • 03:30 SAIK biter sig fast i Svedjeholmens zon. MÅlvakten blockerar.
  • 02:11 Svedjeholmen slår pucken till icing.
  • 01:10 SAIK´s Elias Salomonsson kommer fri men Svedjeholmens målvakt Pontus Westman räddar.
  • 00:00 Då var årets final av Guldcupen igång.