Skellefteå AIK Vit vs Björklöven IF Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall AIK Vit
Löven
Klass: U14, Grupp: B, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • D. Nilsson 20:00 SPEAR 5 min
  • 20:00 Matchen slut, seger för Löven hade helt enkelt en bättre dag på jobbet än AIK. Skottstatistik 33-27.
  • V. Nygren 19:58 INTRF 2 min
  • 18:57 Löven håller upp spelet och ger inte hemmalaget chansen att vända på matchen.
  • 17:19 Ett avslut från nyss utvisade Viggo styrs över sargen av en Lövenback.
  • 16:42 Hemmalaget fulltaliga igen.
  • 14:42 AIK får sin första utvisning i matchen och ligger under med två mål. Uppförsbacke nu!?
  • V. Nygren 14:42 SLASH 2 min
  • 12:43 Även Wallström får briljera med plocken på ett högt Lövenskott.
  • 12:04 PP-spelet vill inte riktigt fungera i hemmalaget, icing AIK.
  • 10:40 Återigen är det bortalaget som skapar ett läge i boxplay. Backhandavslutet tar i kryssribban bakom Wallström i AIK:s mål.
  • F. Ohlsson 10:11 SLASH 2 min
  • 09:22 Återigen lägger Bengtsson vanten på pucken.
  • 07:44 Adam Bengtsson i Lövenmålet nyper fast pucken och överlämnar den med varm hand till linjedomaren. Tekning.
  • 07:07 Böljande spel med få avblåsningar just nu. Skottstatistik 28-16.
  • 05:22 Löven fullt manskap igen.
  • 04:09 Löven får ett kontringsläge i boxplay men får ingen utdelning denna gång.
  • 03:22 Chans för AIK att komma ikapp då de får PP-läge.
  • O. Estholm 03:22 SLASH 2 min
  • 01:13 Snabb replik av AIK i inledningen av andra perioden.
  • C. Larsson 01:13 1 - 2
  • 20:00 Skottstatistik efter första perioden blev 20-14.
  • 20:00 Perioden avslutas med en farlig möjlighet för hemmalaget men Adam Bengtsson i Lövenkassen har en stabil dag på jiobbet.
  • 16:00 Matchbilden är nu att AIK ligger på och Löven sticker upp i farliga kontringslägen då och då.
  • 15:13 Löven utökar sin ledning till 2-0 efter ännu ett mål av Filip Ohlsson. Ett något överraskande mål efter att AIK haft ett par minuters tryck mot Lövenmålet.
  • F. Ohlsson 15:13 0 - 2
  • 13:00 Tretton minuter in i matchen har vi 9-9 i skott vilket speglar matchbilden ganska bra.
  • 11:33 Linus Klockare försöker sig på en genomåkning men fastnar mellan två Lövensköldar på offensiv blålinje.
  • 10:05 Ytterligare ett läge för Löven men Nisse Wallström är tät i målet.
  • 07:54 Löven spelar sig igen hemmaförsvaret och vi får se ett kliniskt avslut av Filip Ohlsson som sprätter upp den i tredje maskan uppifrån. Otagbart för Wallström i hemmakassen.
  • 07:36 7-7 i skott så långt.
  • 06:24 Där höll vi på att bli av med en av domarna när Casper Larsson drar iväg ett slagskott som stryker ryggraden på en av linjemännen.
  • 05:29 Bra försvaringripande av Wikman i hemmalaget.
  • 04:19 Nu har Löven tagit över kommandot i matchen, stärkta efter avklarat boxplay.
  • 02:41 Löven åter fulltaliga och reder ut det numerära läget med hedern i behåll.
  • 01:55 Aik etablerar tryck i Lövens zon.
  • 00:41 AIK för chans i PP.
  • W. Skoglund 00:41 TRIP 2 min
  • 00:00 Där släpps pucken och matchen är igång!
  • 00:00 Sådär ja, nu har även de tre randiga grabbarna utan klubba dykt upp så nu närmar det sig nedsläpp. Huvuddiomare är Johan Bergman och på linjen har vi Edvin Sundqvist och åldermannen Martin Petterson 73 år ung.
  • 00:00 Bortalaget är ute och värmer sedan några minuter och nu är även AIK på väg in.
  • 00:00 Hej och välkomna till match mellan AIK och Löven!