Klasse: U12, Gruppe: Grupp A, Skudd: 5 - 21 (3-11, 2-10)
  • 12:45
    Dubbelutvisning, dessa kvittas vilket innebär spel 5-4
  • 1. Nasrat 12:19 ROUGH 2 min
  • 1. Rösberg Jonas 12:19 ROUGH 2 min
  • 11:32 Numerärt överläge igen, kanske sista chansen att reducera och på så sätt skapa lite nerv i matchen igen.
  • 1. Nordmark 11:32 TRIP 2 min
  • 10:19 5-5 igen
  • 5. Rösberg Jonas 08:19 SLASH 2 min
  • 07:49 Fulltaligt
  • 06:57 Friläge nr 18. Gabriel Nordmark, skottet strax utanför.
  • 06:15 Försvarar sig bra och sticker igenom med vissa chanser.
  • 05:40 Inte några riktigt vissa chanser, snart bara 2 minuter kvar av det numerära överläget
  • 03:40 3.30 kvar av 5-4 spel
  • 02:49 Nr 10. Albin Falk utvisas 5 minuter för Charg + game, vilket innebär att han spelat klart och får gå ut i omklädningsrummet. Straffet får sittas av nr 5 William Persson.
  • 1. Falk 02:49 CHARG 5 min
  • 02:49 Nr 26. Isac Hugoson får en smäll mot huvudet och blir liggande. Reser sig efter en stund och åker ut i båset.
  • 01:35 Fulltaligt
  • 01:20 Lyckas inte etablera något tryck trots en man mer.
  • 00:00
    Skotten 11-3 till Malmberget efter 1:a perioden. Hemmalaget börjar andra perioden med en man mer.
  • 9. Engman 14:23 INTRF 2 min
  • 13:30 Antnäs/Brooklyns målvakt gör några riktigt svettiga räddningar i numerärt underläge, men tillslut blir han överlistad.
  • 1. Eriksson 11:52 TRIP 2 min
  • 09:25 Nr 26. Isac Hugoson har friläge, målvakten räddar.
  • 07:05 Snyggt anfall - avslutet strax utanför mål
  • 05:10 Maif har börjat lite piggare, men hemmalagets målvakt Sebastian Hugoson har börjat bra.
  • 03:28 Matchens första avblåsning då hemmalaget åker offside.
  • 02:45 Lång spelsekvens utan avblåsning.
  • 01:00 Bra genomåkning av nr 10. Albin Falk.