Skutskärs SK vs Leksands IF Blå Halltec Halltec Skutskärs SK
2 - 3
(0-1,2-2)
Leksands IF Blå
Klass: Falu IF Sportlovs cup, Arena: Halltec, Skott: 19 - 28 (9-12,10-16) B-Semi,
  • Slut
  • 15:00 Tekning i Leksands zon med 10 sek kvar men inget mål. Matchen slutar 2-3.
  • 14:30 Skutskär jagar kvittering och tar ut målvakten för att försöka med spel 6 mot 5. Nära mål i tom bur och strax därpå målchans för Skutskär. Dramatik!
  • 12:55 Två mot ett-läge för Leksand men räddning av målvakten #30 Königsson
  • 12:00 Skutskärs #19 Wendin anfaller på högerkanten men hålls på utsidan av försvarare
  • 10:55
    Två snabba mål av Skutskär och nu är det verkligen match igen!
  • V. Öhlander 05:27 TRIP 1 min
  • 05:27 Skutskär flyttar upp spelet men fastnar i mittzon. Utvisning på g.
  • 03:35 Mål! Sigvard Zackrisson #2 lossar bössan och skjuter ett slagskott ribba in i höger kryss!
  • 02:39 Leksands #11 Lindell trampar runt två Skutskärsspelare och avfyrar en inte helt ofarlig backhand i bröstet på #30 Königsson
  • I. Fors M. Lantz 00:43 0 - 2
  • 00:00 Leksand bytte keeper inför period 2. I mål står nu #1 Jonathan Kenneborg Jonsson
  • 15:00 Böljande spel. Inget av lagen kommer till några heta chanser i slutet av period 1 - tills Skutskär kommer i en farlig (men mållös) "två mot ett:a" i slutminuten. Skottstatistik i första perioden: 9-12
  • 12:00 Leksand flyttar upp spelet och skapar tryck. Skutskär lägger två puckar till icing
  • 11:20 Leksands speedkula #16 Snis kontrar men missar
  • 11:00 Långt anfall av Skutskär som trycker på för en kvittering
  • 09:36 Snygg plockräddning av Skutskärs målvakt #30 Königsson
  • 08:30 Leksand tog taktpinnen i inledningen av matchen men Skutskär jobbar sig mer och mer in i matchen. Tekning nu till höger om Leksands duktige målvakt Sandqvist #45
  • 05:45 Just nu 5:45 spelat av den första perioden
  • 04:00 Leksands #20 Melvin Lantz gör mål för Leksand efter att målvakten lämnar retur och pucken letar sig rakt ut i slottet
  • M. Lantz 04:00 0 - 1
  • 02:50 Stolpträff av Leksands #16 Noel Snis
  • 01:38
    Matchen är lite försenad (kom igång ca kl. 14:35) så det blev en lång isuppvärmning för spelarna