U15
Mälarö Hockey vs Frisk Asker Malmö Isstadion Malmö Isstadion MH
1 - 1
FA
Klass: Folke Lindström U15-cup AAA, Grupp: Group B, Arena: Malmö Isstadion, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • 20:00
    Nej! det slutar 1-1. skott 7-10 totalt 12-30
  • 19:37 Timeout
  • 19:37 Mälarö trycker på för ett avgörande: Icing Frisk och Mälarö tar Time out, har de ett lurigt spel på gång som ska ge dem segern?
  • 18:00 2 kvar. Ska någon kliva fram och bli hjälte eller kommer detta sluta oavgjort?
  • 05:50
    Mälarö gör ett lite knasigt byte och Frisk får en chans men målvakten är tät längs isen
  • 05:20
    Frisk kommer på vänsterkanten och skjuter... rätt i kebaben! Malmö är välkänt för just sin kebab
  • 04:30
    Mer kuriosa, Mälarö har riktigt snygga tröjor. Tydlig Vancover touch på dem.
  • 03:15
    Mälarö får en ny bra chans i slottet men skottet träffar på nytt sargen istället för att hamna i mål
  • 02:25
    Hittills spelar Malarö riktigt bra boxplay
  • 01:02
    Efter en stark start drar Mälarö på sig en utvisning. Kan Frisk dra nytta av detta?
  • 15:50
    Frisk #9 kommer helt fri i PK men sätter pucken stenhårt i stolpen! 2:a ramträffen hittills
  • 15:15
    Mälarös pp hackar lite och man får inte till någon bra chans
  • L. Vold Ulset 14:09 HOOK 2 min
  • 13:59
    Mälarö får en jättechans när #53 blir helt fri i slottet men skottet går utanför och smäller hårt i sargen
  • 13:05
    handpass från Frisk och det blir tekning i egen zon. Powerplay funkar inte alls just nu
  • 07:40
    Kuriosa om Mälarö, deras hemma arena heter Allhallen där deras A-lag spelar i div 3 (på väg upp till div 2)
  • 04:17
    Frisk flyttar runt pucken i power play och kommer till avslut men Mälarös målvakt håller tätt två gånger om
  • N. Ahlmen 03:40 TRIP 2 min
  • 01:45
    Kuriosa om Frisk från Oslo är att man blev Norska mästare 2019. Då med Peter Josefsson (numer i Tingsryd) som målvaktstränare