Limhamn Hockey vs Frisk Asker Malmö Isstadion Malmö Isstadion LHC
1 - 2
(0-0)
FA
Klass: Folke Lindström U15-cup AAA, Arena: Malmö Isstadion, Skott: 12 - 33 (1-2)
  • Slut
  • 20:00
    Där är matchen slut och Frisk Asker går vidare till spel om 7-8 plats.
  • 16:55
    3 minuter kvar och PP till Limhamn. Ska de lyckas kvittera?
  • 05:12
    Fortfarande inga mål men det är gott om målchanser åt båda håll så förr eller senare kommer det att rassla i nätet.
  • 01:25
    Den här matchen måste avgöras så är det oavgjort vid full tid blir det sudden i 5 minuter och skulle det sen behövas blir det straffar.
  • 00:32
    Limhamn startar andra perioden med en jättefin målchans men direkt vänder Frisk Asker och skapar ett par chanser.