Klass: Svea Elit Cup, Grupp: SVEA ELIT 2009, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • 20:00
    Till Matchens lirare utses Tordöns #90 Simon Karlsson.
  • 20:00
    Matchen slutar 9-1 till Tordön. Skottstatistiken i den andra perioden 19-7. Totalt 37-14 vilket speglar matchbilden tämligen väl.
  • 18:59
    Benjamin Ask och Lexus Lidmo bjuder på mer hockeygodis och klapp-klappspel .
  • S. Karlsson 18:40 8 - 1
  • 12:14
    Ny benparad av SSH målvakten som har räddat 6 av 7 puckar hittills i den andra perioden.
  • 10:31 SSH nyttjar chansen i PP och 87 Lindseth gör lagets första mål i matchen tillika turneringen.
  • E. Englund 09:31 HOLD 2 min
  • 08:31
    Tordöns samspelta förstakedja fortsätter leverera. Noel Nord får öppet mål och gör 6-0 efter rena klapp-klapp spelet.
  • 07:29
  • 05:17
    Något jämnare inledning av den andra perioden. SSH försvarar sig bra och ligger nära de orangea Tordön-spelarna som inte kommer igenom lika lätt i anfallszonen. Samtidigt som tempot i matchen har sjunkit något.
  • 04:17
  • 03:19
    Skott i masken på Sweden Souths målvakt men han nickar undan pucken och kör vidare.
  • 02:19
  • 00:08
  • 00:08
  • 20:00
    Sweden South kom ut med mer energi i slutet av första perioden, åkte mer skridskor och fick med sig en utvisning.
  • 20:00
    Period 1 är slut. Skotten: 18-7
  • M. Gustafsson 19:09 TRIP 2 min
  • 16:45
    Snygg räddning av Sweden Souths målvakt 1 Alvin Nygren som har fått sjutton skott på sig hittills i matchen.
  • 16:06 Timeout
  • 15:14
    Mycket vackert mål signerat 91 Leon Roos, snyggt framspelad av Simon Karlsson med en sidledspassning tätt framför mål.
  • 14:57
    Tordön för spelet och spenderar mycket tid i anfallszonen. Sweden South försvarar sig bra, spelar tajt försvarsspel och ligger i skottlinjen.
  • 11:57
    Sweden South skapar ett längre anfall och får iväg ett avslut som 35 Tor Lundback i kassen räddar.
  • 09:23
    Tordöns kedja med 17 Noel Nord, 90 Simon Karlsson och 91 Leon Roos visar på fint samarbete och har hittills stått för samtliga tre målen.
  • 08:20
    Stort spelövertag för Tordön i inledningen av matchen men Sweden South har haft ett par farliga kontringar.
  • O. Bergström 04:20 SLASH 2 min