(0-3, 3-4)
Tordön
Klass: Svea Elit Cup, Grupp: SVEA ELIT 2009, Skott: 19 - 42 (12-17, 7-25)
  • Slut
  • 20:00 Till Matchens Lirare utses HC21:s målvakt #70 Gustav Sund som har stått alla tre matcher idag och fått ta emot 108 skott.
  • 20:00
    Matchen slutar till sist 3-7 där vi nog kan säga att Tordöns femte mål var det som punkterade matchen. Målvakten i HC21 #70 Gustav Sund gör åter en heroisk insats i kassen och håller trots ett massivt bombardemang sitt lag kvar i matchen ända in i det sista. Men när samtidigt målen framåt uteblir så hjälper det inte och Tordön vinner oerhört rättvist. Skotten i andra: 7 -25. Totalt 19 - 42
  • 17:27 HC21 har ett jätteläge där man får både en och två och tre chanser att reducera till 3-4. I stället vänder spelet där Tordöns speedkula #17 Noel Nord avlossar ett skott från högerkanten. Melvin Gustafsson #9 sätter lyfter sedan in returen över den liggande målvakten.
  • 16:08 Det stora utropstecknet i den andra perioden är HC21:s målvakt #70 Gustav Sund som gör en ny jättematch mellan stolparna.
  • 14:47
  • 10:55 #2 William Jonsson i HC21 Black utvisas 2+10 minuter efter en tackling i mittzon. 10 minutersstraffet är personligt så endast 2 minuter på tavlan.
  • W. Jonsson 10:55 CHARG 10 min
  • W. Jonsson 10:55 CHARG 2 min
  • 07:48
    HC21 reducerar till 2-4 efter en tilltrasslad situation framför kassen. Gurgel uppstår efter avblåsning varpå även en utvisning tilldöms laget i fråga.
  • F. Björk 07:48 ROUGH 2 min
  • 04:52
  • 00:00
  • 20:00
    Slut på den första perioden. Ställningen är 0-3 och skotten 12-17.
  • 18:00 HC21 Black får en tvåminuters utvisning för Too Many Players. Straffet sitts av av Olle Heiche.
  • O. Heiche 18:00 TOO-M 2 min
  • 17:11
    Tordön har kontroll på matchen och ser piggare ut. Kanske har lagledare Jens serverat taggtråd till mellanmål.
  • N. Nord L. Roos 14:11 0 - 3
  • H. Kinnander 11:43 INTRF 2 min
  • 09:59
    Tordön fortsätter trumma på som en lagmaskin med samtliga formationer. När en femma byter så tar nästa vid.
  • 05:54
    Tordön kommer ut starkt i början av matchen. Laget skapar mål och målchanser tack vare att man åker betydligt mer skridskor än motståndarna redan från start.