HC 21 White
Klass: Svea Elit Cup, Skott: 0 - 0 FINAL,
  • Slut
  • 05:00
    Till sist. Turneringens bästa målvakt är också på plats. Det är den målvakten som fått absolut flest skott på sig av alla under denna turnering. 155 skott och 138 räddningar har det hittills blivit. Han ska ju spela en bronsmatch också. Priset går till HC21 Blacks målvakt Gustav Sund #70.
  • 05:00
    Till turneringens Bästa Forward utses Tordöns Simon Karlsson #90 som mottar sitt pris.
  • 05:00
    Till turneringens Bästa Back utses Tordöns #40 Emilio Pasić som får komma fram och motta sitt pris.
  • 05:00
    Båda lagen hämtar sina respektive pokaler. Till matchens lirare utses Leon Roos #91.
  • 05:00 MÅL! Simon Karlsson #90 avgör matchen i den fjärde och sista straffrundan!
  • 05:00
    Skott av Tordön, kontring av HC21. Målvakterna står pall. Straffar väntar. 3 per lag, sedan suddenstraffar om det krävs!
  • 04:37
    Tekning
  • 04:20
    Leon Roos missar pucken till vänster om målvakten. Mycket nära. HC21 drar iväg en icing!
  • 03:36
    Galen dramatik! HC21 är helt otroligt nära att avgöra.
  • 01:42
    Blockering. Chanser åt båda håll. Publiken står och hoppar precis som båda båsen!
  • 18:20
    Mååål! Leon Roos #91 dunkar upp den i krysset. Kvittering till 5-5 och ett fullbordat hattrick för den unge Leon som faktiskt är född 2010!
  • 18:15
  • 17:36
    Total dramatik när Noel Nord #17 missar ett friläge. Det dundrar i sargerna och nu blev det även lite kramkalas och utbyte av kakrecept mellan Simon Karlsson #90 och Filip Wahlen #93. Ingen åtgärd från domaren.
  • 15:28
    Mååål! Tordön gör 4-5. Målskytt Leon Roos #91 vackert framspelad av Simon Karlsson #90 som följer med upp i en två-mot-ett:a. Ett mål som vi sett så många gånger under den här turneringen.
  • 14:15
    Tordön fortsätter framåt i ett galet tempo. Målchans med 4 returer. Oerhört nära mål men målvakten är vän med både stolpar och studsar.
  • 13:15
    Replik direkt av HC21. I jakten på kvittering öppnar det sig bakåt och HC21 utökar åter ledningen.
  • 12:29
    Baam! Simon Karlsson #90 tar saken i egna händer som den härförare han är i det här laget. Mål för Tordön!
  • S. Karlsson 12:29 3 - 4
  • 11:31
    Tordön skickar fram allt de har framåt. Desperation! Hög forecheck!
  • 07:37
    Långt anfall av Tordön som skapar farligheter i över en minut. Backen Elliot Malmberg #11 skickar in ett tyst skott från blå mot en skymd målvakt. I stället vänder spelet. Ebbe Sjöberg #19 i HC21 får inte panik utan åker ur zon med pucken på vänsterkanten. Han spelar upp till Karl Ytfeldt #19 som bara förlänger passningen vidare till #9 Vilgot Nygren som stormar fram i mitten mellan backarna. Mål. 2-4 på tavlan!
  • 05:35
  • 04:44
    Tordöns #91 Leon Roos är millimeter från att kvittera efter en skicklig inbrytning och dragning framför #1 Järlström i HC21-kassen.
  • 03:45
    Icing av Tordön och tekning i vänster cirkel.
  • 02:51
    Perioden är igång men inga avslut. Två lag som stänger mitten och håller varann på utsidan.
  • 02:51
  • 00:00
  • 20:00
    Första perioden bjöd på en fartfylld ishockey och vi kände vinddraget ända in i sekretariatet. Perioden slutar 2-3. Skotten: 13-18
  • 19:30
    Dubbelutvisning och spel 4 mot 3 för Tordön. Därefter 4 mot 4. Fortfarande 2-3 på tavlan när båda lagen blir fulltaliga.
  • T. Lind 16:47 INTRF 2 min
  • F. Wahlén 16:47 INTRF 2 min
  • L. Lidmo 15:26 SLASH 2 min
  • T. Lind 14:23 HOLD 2 min
  • 13:05 Skicklige backen #40 Emilio Pasić stoppar pucken på blå och spelar #17 Noel Nord som hittar #90 Simon Karlsson. Klappeliklapp! Tic-tac-toe!
  • 12:38
  • 11:03
    Väldigt böljande spel just nu. Målchanserna avlöser varann för båda lagen. Väldigt rolig och publikvänlig ishockey men tränarna är nog inte lika belåtna med den här inledningen av matchen.
  • 10:03
    Pucken dansar på mållinjen bakom Tordöns målvakt men under högen bestående av målvakt och fyra utespelare så återfinns pucken. Ej mål.
  • 10:03
  • 06:45
    Pang! Spelet vänder snabbt och HC21:s storväxte rightskytt Filip Wahlén #93 kommer loss på högerkanten och tar sig in mot mål. Han avslutar sedan med ett välplacerat skott ovanför målvaktens benskydd alldeles innanför den bortre stolpen.
  • 06:18
    #91 Leon Roos och #90 Simon Karlsson pressar HC21-försvararna och skapar en farlig målchans från ingenstans.
  • 05:07
    HC21 White sätter hög press och skapar farligheter framåt. Tekning i anfallszon nu, som man vinner och får iväg ännu ett skott från blå. Målvakten Jobs #30 står emot och har fått göra ett flertal benparader.
  • 03:54
  • 02:06
    Snabb replik från HC21 White. Målet görs också av en gävlegrabb, #90 Oscar Wennberg!