Tordön kommer i en två mot etta och avgör av allt att döma matchen i tom kasse
    SNH spelar med 6 man för att jaga kvittering
    Friläge för Tordöns 91 Leon Roos som smög sig in bakom backarna på bortre blå.
  • 17:05 Timeout
  • 16:40
  • 12:28
    Tordön är stundtals tillbakapressade i egen zon men när de vinner puck så går de med minst 3 man. Anfall är bästa försvar sägs det men tyvärr har de också åkt offside tre gånger.
  • 10:09 Det tar en minut för SNH att sätta upp ett ordnat powerplay-spel. Tordön försvarar sig bra och ger inte motståndarna tid med pucken.
  • E. Englund 09:09 HOLD 2 min
  • 08:30
    Tordöns tur att ha ett långt anfall. SNH byter och Kid Åkerman skickar in en puck som blockeras.
  • 07:30
    88 Ludvig Westman i SNH trampar in själv framför motståndarkassen och får både skott och retur. SNH fortsätter att trycka på i anfallszonen.
  • 04:45
    Ordentlig propp i mittzon av Tordöns Simon Karlsson på 44 Malte Lagerqvist som står upp bra och borstar av sig snön direkt. Strax därpå har Simon ett skott i ribban.
  • 03:54
    Båda lagen skapar längre anfall på varandra men hittills står båda målvakterna i vägen.
  • 01:57
    Tordöns förstakedja med Leon Roos, Simon Karlsson och Noel Nord kommer in och höjer som vanligt tempot och skapar oreda framför kassen. Mycket nära mål.
  • 00:55
    Den andra perioden inleds med ett hårt tryck av SNH i anfallszonen i nästan en minut. Tordön håller sig ändå kalla och spelar sig ur zon i stället för att slå ifrån sig.
  • 00:00
  • Period 2
  • 20:00
    Första perioden är en oerhört jämn historia med likaläge så väl målmässigt, spelmässigt som skottmässigt. Skottstatistiken: 6-6
  • 15:11
    Långa spelsekvenser utan avblåsningar. Två spelsugna lag på isen.
  • 11:04
    SNH har tagit över initiativet i matchen, skapar mest chanser och har mest puckinnehav. Hög forecheck och samlade i anfallen. Flera skott utanför, ett i ribban och ett i stolpen.
  • 10:01
    Tekning i Tordöns försvarszon efter att målburen var ur position
  • 09:24
  • 06:24
    Efter Tordöns tryck första fem så har spelet jämnat ut sig. SNH pressar högt och Tordön slår ifrån sig.
  • 05:30 SNH #97 William Fällström gör allting rätt och tar sig in framför mål från högerkanten. Mycket nära ett ledningsmål.
  • 04:44
  • 03:04
  • 00:00
    Tordön tar tag i taktpinnen direkt med tre avslut på mål redan efter ca 20 sekunder.