Klass: Svea Elit Cup, Grupp: SVEA ELIT 2009, Skott: 0 - 0 (5-21, 8-17)
  • 19:47 Matchen slutar 1-4. Skotten i andra: 8-20. Totalt: 13 - 41
  • E. Larsson 19:47 TRIP 2 min
  • 19:03
  • 17:07
    HC21 Black stod emot länge och matchen levde in i det sista. Man gjorde ett försök till slutforcering men White gör två mål med bara 20 sekunder i mellan.
  • 17:07 Timeout
  • 15:54 Stolpträff för #93 Wahlén
  • 14:00
  • 11:47
    #80 Max Haglund i HC21 Black får pucken på vänsterkanten och drar iväg ett slagskott rätt i bortre krysset!!
  • 11:03 HC21 Blacks duktige målvakt Gustav Sund har en väldigt bra dag på jobbet. Han håller just nu siffrorna nere och helt på egen hand så ger han laget en chans att vända på detta. Om det går vägen är helt upp till utespelarna.
  • 09:00 HC21 White har båda storväxta anfallarna 90 Wennberg och 93 Wahlén inne samtidigt. Väldigt tuffa att försvara sig emot. Två skott och två farliga returer i samma anfall.
  • 05:45 Black kommer loss i en två mot etta. Passning över centrallinjen och ett bra skott men målvakten hinner över och räddar.
  • 01:30 Avvaktande utvisning för Black efter en hakning där White-spelaren föll med klubban kvar i armvecket. White gör dock 0-2 tre sekunder senare.
  • 01:01
  • 00:07
    Black lägger en puck på mål och får en tekning i anfallszonen.
  • 20:00
  • 19:30
    Till slut klarar inte HC21 Black att stå emot bombardemanget från sina vita rivaler i HC21 White. Skottstatistiken i första perioden: 5 - 21
  • 18:07
    Rightfattade #93 Filip Wahlén är både stor och stark med pucken. Farligt varje gång han är inne. Han styr spelet i PP från vänstra cirkeln.
  • 17:07
    Utvisning för Black. Strax efter att White hade en puck i stolpen.
  • L. Kling 17:07 HOOK 2 min
  • 16:02
  • 12:17 Timeout
  • 11:54
    White-kedjan med Kåberg och bröderna Ytfeldt krigar hårt i varje byte.
  • 08:54 HC21 White håller ihop lagdelarna bra och anfaller oftast med 3-4 man samtidigt följer man med hemåt och ligger tätt på motståndarna i försvarszon. Black har än så länge haft märkbart svårare att ta sig genom mittzon. Men det står 0-0 så vad som helst kan hända.
  • 05:00
    Friläge för Black men målvakten räddar.
  • 04:38
    Båda lagen tar en varsin offside strax efter varandra. Black flyttar upp spelet men White kommer samlade varje gång som spelet vänder.
  • 04:00
    HC21 White inleder starkast och spenderar nästan tre minuter i anfallszon. HC21 Black kontrar med en spelare medan övriga byter och får till en tekning i offensiv zon.