Klass: Svea Elit Cup, Skott: 0 - 0 KVARTSFINAL,
  • Slut
  • 20:00
    Till Matchens Lirare utses #77 Arvid Billing i HC21
  • 20:00
    Matchen slutar 6-1 till HC21 Black. Skotten i andra perioden 22-14. Totalt 35-28.
  • L. Kling 17:42 TRIP 2 min
  • 16:16
    #77 Arvid Billing fullbordar sitt hattrick med ett oerhört välplacerat slagskott från blålinjen, precis innanför bortre stolpen ovanför målvaktens benskydd. Ett fint hockeymål med screen framför målvakten som inte ser någonting.
  • 14:46
    Tempot sjönk förstås efter de båda kallduscharna. Fysiskt och lite chansartat böljande spel.
  • 12:07
    HC21 Black chockar och gör inte mindre än 2 (!) mål short handed. Det första styrs in på en försvarande SSH-spelare och det andra på friläge.
  • M. Haglund 12:07 4 - 1
  • A. Billing 11:32 3 - 1
  • 11:16
    SSH får iväg ett skott i PP som blockeras. Tek i höger cirkel.
  • F. Björk 10:19 SLASH 2 min
  • 08:30
    Båda lagen fulltaliga och SSH väljer att ta en Timeout. Kanske för att tajta till försvarsspelet? HC21 leder nämligen skotten klart, inte bra då SSH jagar en kvittering och nästa mål kommer bli oerhört viktigt för utgången av matchen.
  • 07:24 Timeout
  • 07:01
    HC21 #80 Max Haglund går coast to coast och lyckas sånär utöka ledningen short handed men målvakten räddar.
  • E. With 05:22 TRIP 2 min
  • 05:22
    Spel 4 mot 4. HC21 trycker på i anfallszonen. Avvaktande utvisning för HC21.
  • 00:33
    SSH vinner ännu en tekning i offensiv zon. Hjalmar Carlson drar iväg ett skott mot bortre krysset men målvakten gör en riktig "TV-räddning" med plockhandsken.
  • 00:00
    Andra perioden är igång!
  • 20:00
    Slut på första perioden. SSH har tagit över initiativet i matchen men i jakten på kvittering öppnar det sig luckor bakåt. Skotten: 13-14
  • 18:59
    SSH vinner tekningen och skjuter 1... 2... till och med 3 skott innan pucken blockeras.
  • 18:42
    Icing av HC21. Tekning i offensiv zon för SSH.
  • 18:21
    Matchen har ökat i intensitet och chanserna avlöser varann. Hawaii-hockey?
  • 15:04 Mål!
  • 14:51
  • 11:04
    SSH fortsätter framåt. Tek i anfallszonen.
  • 10:23
    SSH fulltaligt. Bra box. HC21 har flera avslut men samtliga utanför målramen.
  • O. Grådahl 08:22 HOOK 2 min
  • 08:22
    SSH har flyttat upp spelet och har skapat några anfall. Tyvärr tar man en utvisning för Hooking i egen zon. PP väntar för HC21.
  • 05:40
    HC21 har inlett matchen starkast sett till puckinnehav. SSH står upp bra i försvarsspelet, ligger i skottlinjen och stänger mitten. Målet gjordes med ett skott utifrån från höger cirkel.