SNH
Klass: Svea Elit Cup, Skott: 0 - 0 SEMIFINAL 1,
  • Slut
  • 20:00
    Matchen slutar 6-4 till HC21 White som därmed är klara för final. Motståndare där blir vinnarna i nästa match. Skottstatistiken: 29-29
  • F. Wahlén 18:48 6 - 2
  • 14:58
    #68 Kid Åkerman tilldöms straff efter att ha blivit fälld framför mål. No goal. Men en vacker straff där han drar pucken åt vänster och målvakten hamnar på mage. På något vis räddar han ändå pucken när Åkerman bara ska lyfta in den.
  • K. Åkerman 14:58 Straffslag
  • 14:43
  • 13:21 Timeout
  • 13:21
  • 08:49
    Slarv i uppspelsfasen av HC21. Icing och SNH får tekning i anfallszonens högra cirkel.
  • 08:01
    Sweden South har inget annat val än att skicka på allt de har framåt. Hög forecheck med tre gubbar och försöker bita sig fast i anfallszonen.
  • 06:03
    HC21 spelar nästan två minuter i anfallszon och har flera avslut i PP. Man har också haft mest puckinnehav och styr det mesta i inledningen av perioden.
  • 11:46
    HC21 White gör 3-2 i PP vilket alltså innebär att man har vänt på endast 10 minuter och sitter nu i förarsätet.
  • O. Westberg 11:31 INTRF 2 min
  • 09:23 #9 Vilgot Nygren kommer fri mot målvakten som tar första skottet, men han slår sedan in sin egen retur "på tennis". Riktigt snyggt!
  • 05:01
    Sitter HC21 "kvar i bussen" eller är Sweden North bara lite mer påkopplade från start? Oavsett om målen var en tillfällighet eller ej så har HC21 White ådragit sig en uppförsbacke tidigt i matchen.
  • E. Bjureberg 01:23 0 - 2