Storhamar vs Lørenskog Storhamar Ishall Storhamar Ishall SIL
3 - 6
(0-2, 3-4)
Lørenskog
Luokka: U14, Ryhmä: RM U14 NIHF Region Innlandet og Romerike, Kenttä: Storhamar Ishall, Laukaukset: 24 - 20 Tuomarit: Christian Hansen, Truls Tangnes Bekkelund, Sahib Khera
  • Lopeta
  • 20:00 Da er kampen ferdig og Lørenskog stikker av med en fortjent seier. Lørenskogs beste spiller ble Alexander Otterlei, Storhamars beste Jonah Slette. Vi takker for kampen og ønsker begge lag lykke til videre i turneringen.
  • C. Solvang-Moran 77 19:46 3 - 6
  • 17:35
    Lørenskog er mer effektive i overtall og scorer raskt i sitt første powerplay.
  • 28 M. Antonsen 16:20 CROSS 2 min
  • 16:16 Lørenskog gjør det igjen og fester grepet inn i de siste minuttene.
  • 14:38
    Bra angrep av Storhamar ved Kalle og Sondre. Opaker er nære å sette returen, men Lørenskogs keeper er der med et tigersprang og tar pucken i votten.
  • A. Escoto Andresen 8 07:07 CHE-B 2 min
  • 05:03 Bra trykk fra Storhamar her nå med flere gode sjanser. Ligger det en redusering i luften?
  • 03:15 Eliah Slette raider fra egen keeper og helt inn på Lørenskogs keeper, men setter dessverre pucken over kassa.
  • 02:10 Lørenskog rir av sin tredje undertallsperiode uten at Storhamar har klart å etablere noe særlig trykk.
  • 00:35
    Begge lag bytter målvakt til den andre perioden. Inn for Storhamar kommer Leon Andres, mens Sondre Klevengen skal forsøke å holde nullen for Lørenskog.
  • 00:00
    Lagene tar pause på stillingen 2-0 til Lørenskog. Skuddstatistikk i den første perioden: 8-10.
  • S. Klevengen 55 19:32 TOO-M 2 min
  • 17:58 Flott soloraid av Solvang-Moran som går forbi alle og setter pucken i nettaket.
  • C. Solvang-Moran 77 17:30 0 - 2
  • O. Østlund 23 15:13 INTRF 2 min
  • 13:50
    Lørenskog har fullt lag.
  • O. Holmqvist 11 11:45 CLIP 2 min
  • 08:22
    Velspilt og bra kamp så langt. Begge lag med flere gode sjanser.
  • 00:01
    Da er kampen i gang. Lørenskog vinner første dropp og kjører på inn i Storhamars sone.