Lørenskog vs Ullensaker CC Amfi CC Amfi Lørenskog
7 - 0
(5-0, 2-0)
Flyers
Klass: U14, Grupp: RM U14 NIHF Region Innlandet og Romerike, Arena: CC Amfi, Skott: 41 - 10 (22-6, 19-4) Domare: Kevin Øvrebø, Truls Tangnes Bekkelund, Jonas Rom Johansen
  • Slut
  • 20:00
    Kampen er ferdigspilt og det ble storseier til Lørenskog. Skuddstatistikk i den andre perioden 19-4 Lørenskogs beste: Solvang-Moran. Ullensakers beste ble keeper Flåhagen.
  • 16:37
    Escoto Andresen klarer C-momentet. Med kølla mellom bena legger han den over loffen og inn i garnet.
  • 12:45
    Nok en kjemperedning fra Flyerskeeperen på skuddet fra Otterlei.
  • 10:43
    Flyers kommer til et bra skudd, men Leira i buret får slått den over.
  • 07:03
    Fantastisk prestasjon av Solvang-Moran som i stor fart skjærer gjennom, inn foran keeper og legger den på backhand inn i kassa.
  • 04:43
    Flyers etablerer press. Lørenskog vender spillet og kommer til en god sjanse, men keeper kaster seg over og blokkerer.
  • 21 T. Østlund 02:45 BUT-E 2 min
  • 01:36
    Lørenskog presser på. Solvang-Moran setter pucken i tverra.
  • 00:00
    Lagene gjør seg klare til andre periode. Vi ønsker lykke til!
  • 00:00
    Lørenskog bytter keeper i andre periode. Inn kommer Alexander Leira.
  • 00:00
    Da tar vi en kort pause på stillingen 5-0 til Lørenskog. Skuddstatistikken i den første perioden var 22-6.
  • 19:50
    Til slutt får gutta fra skauen hull på Flåhagen og Puntervold setter pucken i garnet.
  • 18:34
    Jargren må sette seg to minutter i fryseboksen. Lørenskog etablerer raskt et godt powerplay.
  • T. Jargren 13 18:15 INTRF 2 min
  • 21 T. Østlund 06:59 INTRF 2 min
  • 06:02 Solvang-Moran kommer alene med keeper, forsøker et C-moment i avslutningen men Flåhagen henger godt med og fanger pucken.
  • 05:29 Flyers med en god sjanse og avslutning, men Gran redder mesterlig.
  • 02:57
    Skauen maler på med en rekke sjanser, men Flåhagen i Flyersburet holder fortsatt tett.
  • 01:25
    Ullensakers keeper med kampens første redning.
  • 00:09
    Kampen er i gang. Lørenskog vinner første dropp, dumper inn i Ullensakers sone og etablerer press.
  • 00:00
    Vi ønsker velkommen til lagenes andre kamp i RM. Her blir det nabooppgjør mellom Lørenskog og Ullensaker. Lagene har med seg seier fra første kamp og ligger som nr 1 og 2 på tabellen. Vi ønsker lykke til!