Lørenskog vs Storhamar CC Amfi CC Amfi Lørenskog
1 - 2
(1-1, 0-1)
SIL
Klasse: U14, Hall: CC Amfi, Skudd: 0 - 0 (8-15, 6-15) Finale, Dommer: Kevin Øvrebø, Sahib Khera, Christian Hansen
  • End
  • 20:00
    Vi gratulerer og ønsker alle vel hjem!
  • 20:00
    Da er kampen ferdig. Storhamar tar bøtta. Skuddstatistikk fra den andre perioden 6-15. Leira kåres til Lørenskogs beste spiller. Storhamars beste spiller ble Pat.
  • P. Bekkevold Rannstad 5 19:33 CROSS 2 min
  • B. Bjørnstad 7 171:49 HO-ST 2 min
  • 17:47 Etter forholdene går det bra med Reinertsen Hirmoen. Han er ved bevissthet, har full førlighet og gjør godt rede for seg. Isen måkes og vi gjør oss straks klare for de siste minuttene.
  • 17:47 Det blir pause til ambulansen får hentet den skadede spilleren.
  • 17:47 Lørenskog skal spille fire mot tre i 35 sekunder. Deretter blir det fire mot fire i nye 35 sekunder, før Lørenskog skal spille overtall fem mot fire i 50 sekunder.
  • 17:47 Skade på Lørenskogspiller, dette ser ikke bra ut. Lang pause her nå før Reinertsen Hirmoen dessverre må ut på båre.
  • 17:47
    Mini-Zidek ruler på tribban nå. Flere bør følge hans eksempel.
  • L. Pelsholen 38 17:47 BOARD 2 min
  • 17:23 Storhamar gjør det. Bjørnstad passer til Bekkevold Rannstad som legger igjen til Eliah Slette. Han setter den i nærmeste kryss, der var det ledig!
  • 2 J. Dypdalen 16:56 HOOK 2 min
  • 16:40 Lørenskog tar timeout. De kjører på lite folk nå. Spørs om det var nok kjøttboller til at førsterekka holder resten.
  • 15:34
    Kalinka får fem + liten. Lørenskog kjører hardt nå.
  • A. Normann Kalinka 17 13:22 BOARD 5 min
  • 8 A. Escoto Andresen 11:52 INTRF 2 min
  • 10:02 Storhamar får en kjempemulighet, men Leira legger seg på pucken.
  • 09:04 Storhamar roper på slashing, men får bare icing.
  • 03:07 Leira fanger den i votten.
  • 01:40 Lørenskog klarerer til icing.
  • 00:00 Da gjør vi oss klare til andre periode. Storhamar bytter keeper, inn kommer Leon Andres. Lørenskog putter Leira i buret i andre periode.
  • 00:00 Trenerne er framme med tavla og tegner. Hvem av de har det lureste trekket i ermet?
  • 00:00 Da tar vi en kort pause på stillingen 1-1. Skuddstatistikken er ikke like jevn, der står det 8-15.
  • 19:31
    Lørenskog setter utligningen rett før pause.
  • 19:04 Bra skudd, men tverra redde Skogen denne gangen.
  • 17:43
    Storhamar rir av undertallet. Hansen lader børsa i påfølgende angrep, men keeperen er med på notene.
  • L. Hestsveen Stenseng 13 14:34 SLASH 2 min
  • 13:56
    Stor sjanse til Storhamar, men keeperen er på jobb og Lørenskog rir av undertallet.
  • 24 K. Selvik 11:53 HOOK 2 min
  • 06:43 Ola pirker den inn, som vanlig fra kort hold.
  • 06:09
    Annullert mål for Storhamar. Spill med høy kølle,
  • 05:36
    Eliah Slette briljerer i offensiv sone. Antonsen setter den dessverre over.
  • 05:05
    Stor sjanse for Storhamar. Bjørnstad raider, legger over til Ola som setter pucken i magen til keeperen.
  • 04:05
    Storhamar misser i oppspillet og slår en icing.
  • 02:32
    Jevn kamp i starten. Storhamar med første skudd på mål.
  • 00:00 Hoveddommer i finalen er Kevin Øvrebø, assistentdommere er Sahib Khera, Christian Hansen. Lørenskog stiller med Kasper Selvik som kaptein, assisterende kapteiner er Oskar Østlund og Tobias Reinertsen Hirmoen. Storhamars kaptein er Bendik Bjørnstad, med seg i kapteinsteamet har han Mikael Nyland Olasveengen og Lucas Hansen.
  • 00:00
    Lagene har spilt mot hverandre tre ganger denne sesongen. Første kamp endte uavgjort 6-6. Kampen i Lørenskog endte med seier 5-1 til Storhamar, mens altså Lørenskog i går slo tilbake med seier 6-3.
  • 00:00
    Vi ønsker velkommen til finalen i årets regionsmesterskap U14. Finalen går mellom Lørenskog og Storhamar. Lørenskog er favoritter etter å ha slått Storhamar 6-3 i gårsdagens gruppespillskamp. Ny dag, ny kamp og nye muligheter. Det blir spennende å se hvem som til slutt står igjen og får løfte bøtta. Vi ønsker lykke til!