U13
Färjestad Vit vs Nybro Vikings IF Trängen IP A- hall Trängen IP A- hall Färjestad Vit
1 - 4
Nybro
Klass: Medelnivå , Grupp: Grupp A, Arena: Trängen IP A- hall, Skott: 27 - 20 (16-12, 11-8) Domare: Oliver Wir, Zacke Öberg, Melwin Wärhme
  • Slut
  • 20:00 Nybro vinner matchen med 4-1. Till Matchens kämpe utsågs nr 15 i Färjestad Herman Eriksson och nr 13 i Nybro Hugo Gustafsson
  • 20:00
    Vilken kämparinsats lagen gör! Det är full fart ända till slutsignalen.
  • 08:15
    Färjestad jagar ett mål. Nybros målvakt blockerar skott och det är tekning i Nybros zon
  • 07:54 Timeout
  • 07:54
    Färjestad begär timeout
  • 03:15
    De första minuterna av den andra perioden har varit lite lugnare med inga direkta chanser åt något håll
  • 14:40
    Nybro får nästan kontringsläge men stoppas skickligt av Färjestad som vänder spelet
  • 13:55
    Nybro pressar på men Färjestad kämpar
  • 11:00
    Nybro gör två snabba mål, det ena i power play
  • 25 W. Kleine 09:24 CROSS 1 min
  • 08:22
    Nybro kvitterar och får direkt efteråt en chans till ytterligare mål, men pucken blockeras
  • 06:48
    Det är jämnt spel med chanser åt båda håll
  • 03:45
    Nybro är nära en kvittering men pucken blockeras och det är tekning i Färjestads zon
  • 01:10
    Färjestad tar ledningen efter bara 1 minuts spel. i mål för Nybro står nr 30 August Nylander och i Färjestad nr 30 Daniel Marcé