JTL
Klass: Kronwall Cup U13 , Skott: 42 - 25 (21-13 21-12) Match om 7:e, 8:e plats,
  • Slut
  • 20:00
    Där är matchen slut. Jutul krigade hela vägen in i mål. Matchens lirare blev Jutuls målvakt och Åkers nr 12
  • 19:41
    Hoppet är det sista som överger Jutul
  • 19:41 Timeout
  • 19:41
    Ny räddning på friläge av Jutuls målvakt
  • 19:02
    1 minut kvar
  • 18:02
    Blockering i Jutuls zon
  • 16:16
    Jutul får tillslut utdelning. Dom kommer 1vs1 och Åkers back blir lite bekväm för att han är 2 huvuden längre än Jutuls forward, men Jutuls spelare trampar runt honom och hänger den i taket
  • 15:39
    Jutul trampar förbi åkers backar men återigen är målvakten ivägen
  • 14:01
    Svårt att bedöma spelet nu, båda lagen är bra på att ta tillbaka pucken för tillfället men har svårt att behålla den.
  • 08:43
    Jutuls tränare verkar ha gett alla på banan en fri roll. I långa stunder åker man runt 4-5 stycken och jagar motståndaren från hörn till hörn
  • M. Philip Alhaug 08:43 HOOK 1 min
  • 06:43
    Jutuls målvakt fortsätter se till att det bara står 4-1, stoppar ett nytt friläge
  • 04:15
    Jutul åker sig till ett friläge men Åkers målvakt följer med bra
  • 02:58
    Jutuls målvakt gör en kalasräddning. Sidledspass och direktskott och han hinner få ut tån och stoppar pucken
  • 01:58
    Icing, tekning i Jutuls zon
  • 00:20
    Jutuls målvakt krockar med en utespelare och blir liggandes på rygg och väljer att hasa sig på rumpan tillbaka in i mål, en oprövad teknik, det såg ut som att det fanns en anledning till att den är obeprövad
  • Period 2
  • 20:00
    Där är första perioden slut. En period som Åkers vinner rättvist. Jutul har ett par skickliga spelare men man fastnar ofta när man kommer in i anfallszon och bromsas upp skickligt av åkers backar
  • 19:09
    Jutul slår icing när dom tillslut får tag i pucken
  • 17:57
    Jutul krigar på bra och försvarar sig både på fötter och på knä, viljan är det inget fel på
  • 16:11
    Jutul får ett friläge som Åkers målvakt läser och följer med bra så det finns ingen yta att skjuta på. Returen direkt efter fångas i skopan
  • 15:09
    Jutul slår pucken till icing
  • 14:00
    Osäkert om Jutuls klack hjälper eller stjälper spelarna. Så fort dom har skottläge så hörs det ett högt IIIIHHHH! från läktaren
  • 05:45
    Jutuls publik lever sig in bra i matchen och leder på läktaren i alla fall.
  • 02:38
    Skoja, ingen läser ju här, så här kan man göra som man vill och då ska man passa på Första bytena avverkas med försök till markeringar, man fullföljer för att skaffa sig fördel
  • 00:00
    Det har varit en del synpunkter från stockholms hockey förbund att det här är minsann ingen plats att kommentera på, här ska det vara sakligt så idag blir det inga utsvävningar