IF Troja/Ljungby vs Mörrum GoIS IK Limhamns ishall Limhamns ishall IF Troja/Ljungby
2 - 4
(1-3, 1-1)
Mörrum
Klass: U13, Grupp: Mellanrunda C, Arena: Limhamns ishall, Skott: 10 - 19 (3-11, 7-8) Domare: Lucas Nilsson, Philip Dahl
  • 09:35
    Mörrum trycker på hårt och vill utöka sin ledning.
  • 07:46
    Mörrum blir fulltaliga efter Troja/Ljungbys reduceringsmål i powerplay.
  • 06:15
    Troja/Ljungby får direkt chans i sitt powerplay, men Mörrum står upp stadigt.
  • 01:47
    Hejarklackarna gör allt för att heja på sina lag högt och tydligt!
  • J. Holmström 01:47 SLASH 2 min
  • 00:58
    Mörrum får ett läge att utöka ledningen, men Åhman tar pucken i magen och fixar en avblåsning.
  • 00:10
    Andra perioden är igång och inget av lagen byter målvakt.
  • 00:00
    Vi laddar om och hoppas på en spännande andra period!
  • 15:00
    Första perioden slutar 1-3 till Mörrum och skotten 3 till Troja/Ljungby och 11 för Mörrum
  • 14:00
    En minut återstår av första perioden
  • 12:39
  • S. Gustafsson 10:39 TRIP 2 min
  • 07:52
    Troja/Ljungby får chans men Hansson stoppar pucken och det blir en offensiv tekning för hemmalaget som vill göra mål!
  • 06:35
    Några minuter utan mål, men Mörrum har hårt tryck och Troja/Ljungby får slita hårt i försvaret med #30 Åhman som stoppar puckarna
  • 04:05
    Fyra minuter in i matchen och vi har redan fått se 4 stycken mål! Troja ger inte upp och får chans till reducering.
  • H. Holmström 03:110 1 - 3
  • 03:10 Timeout
  • 02:35
    Snabbt efter Mörrums ledningsmål så får de chans igen men pucken stoppas av #30 i Troja kassen
  • M. Levin 02:19 1 - 2
  • 01:30
    Matchen startar jämt med två snabba mål. Inget av lagen vill ligga under och det är målchanser åt båda hållen!
  • A. Ekholm 01:25 1 - 1
  • 00:00
    Startande målvakter är Troja/Ljungby #30 Malte Åhman och Mörrums #30 Hugo Hansson