Trelleborgs IF vs Limhamn Hockey Limhamns ishall Limhamns ishall Trelleborgs IF
3 - 7
(1-2, 2-5)
Limhamnn Hockey
Klass: U13, Grupp: Mellanrunda D, Arena: Limhamns ishall, Skott: 16 - 35 (6-18, 10-17) Domare: Lucas Nilsson, Daniel Sibajev
  • 09:24
    Snabbt efter Limhamns mål får Trelleborg till ett skott och får en tekning i anfallszoon
  • 01:13
    Trelleborg får till skott och Spasic tvingas att blockera pucken två gånger om.
  • 00:00
    Andra perioden är igång! Inget av lagen byter målvakt utan det är fortsatt #25 Hamlin som vaktar Trelleborgs mål samt Limhamns #30 Spasic
  • 15:00
    Vi laddar om och kör strax igång andra perioden av dagens näst sista match!
  • 15:00
    Första perioden slutar 1-2 till Limhamn och skotten: Trelleborg 6 och Limhamn 18
  • 11:15
    Limhamn trycker på i sitt powerplay, men Hamlin står för fina räddningar och räddar Trelleborg.
  • T. Mogvall 09:56 SLASH 2 min
  • 09:07
    Fortsatt jämnt i matchen. Men båda lagen vill ta ledningen.
  • 06:15
    Spelet fortsätter att svänga. Men målvakterna står för fina räddningar.
  • 03:55
    Trelleborg får en bra chans att kvittera, men Limhamns #30 Spasic snappar upp pucken.
  • 03:30
    Spelet svänger fram och tillbaka. Men pucken vill inte riktigt som spelarna vill.
  • 01:39
    Trelleborg kastar en icingpuck och direkt efter tekning får Limhamn en ny målchans.
  • 01:39
  • 01:00
    Matchen är igång och startande målvakter är Trelleborgs #25 Oscar Hamlin och Limhamns #30 Akilles Spasic.