Kaizen
Klass: Nationell, Grupp: SVEA ELIT 2011, Skott: 0 - 0
  • Slut
  • 20:00
    Matchen är slut. Skotten i Period 1: 17-12 Period 2: 19-16. Sammanlagt 36-28. Matchens lirare i Wolfpack #97 och i Kaizen #88
  • V. Edlund-Ahl 18:44 HOOK 2 min
  • 17:10
    Kaizen reducerar! Matchtempot har sjunkit något under den andra halvan av den andra perioden. Väldigt mycket utvisningar. Känslor på läktarna och i Kaizen-båset.
  • V. Walldén 16:09 CROSS 2 min
  • A. Bränngård 13:57 TRIP 2 min
  • N. Huang 11:41 TRIP 2 min
  • F. Annerstedt 09:54 BOARD 2 min
  • 07:54
    Pang! Där small det till. Mål för Kaizen i powerplay efter flera försök.
  • F. Annerstedt 07:29 TRIP 2 min
  • 05:27
    Spel 5 mot 3 en stund nu för Kaizen!
  • A. Fladby-Ekås 05:27 TRIP 2 min
  • C. Holth 04:30 HOOK 2 min
  • 04:03
    Wolfpack skapar tryck i anfallszonen. Förutom Železný och Tomaštík så är Milton Westermark #98 en annan spelare som sticker ut.
  • 02:30
    Lite strul med datorn. Kalla fingrar. Men nu så!
  • A. Bränngård 00:44 3 - 1
  • 00:00 Period 2 är igång efter många om och men. Den duktige målvakten i Kaizen har ett felaktigt galler på sin målvaktsmask vilket domarduon anmärker på.
  • Period 2
  • 18:46
    Matchen rullar på i ett rasande tempo. Wolfpack i svart känns något "tyngre" om man ser till matchbilden än så länge. Intensiteten är dock alltjämt lika hög hos båda lagen och det syns absolut inga trötthetstecken hos något av lagen.
  • D. Železný 14:37 3 - 0
  • C. Holth 14:18 ABUSE 2 min
  • A. Salts 12:56 SLASH 2 min
  • 11:31
    #44 Oliver Tomaštík och #97 Dominik Železný rycker sig loss i en två mot ett:a och kontrar in 2-0 short handed. Klapp-klapp-klapp-mål!
  • H. Nordvall 09:39 TRIP 2 min
  • 09:39
    Wolfpack spelarna #44 Oliver Tomaštík och #97 Dominik Železný är ett ständigt hot varje gång de får pucken i besittning.
  • 08:47
    Matchen spelas i ett fantastiskt tempo. Två spelsugna och skickliga lag som sätter gasen i botten från start. Bra spel, hög intensitet och vassa målvakter!
  • 07:00
    - Tryck, tryck! Så lyder uppmaningen i Kaizen-båset gång på gång
  • K. Kristiansson 03:32 HOOK 2 min
  • 01:00
    Slovakiske super forwarden Dominik Železný rör pucken för 1:a gången i matchen, och då gör han 1-0 efter 1 minut.