Skellefteå AIK Gul vs Burträsk Hockey Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall AIKgul
5 - 3
(3-3, 2-0)
BHC
Klass: U12, Grupp: A, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 11 - 16 (3-8, 8-8)
  • Slut
  • 15:00 Matchen är slut som AIK vinner med 5 mot 3 i en mycket jämn tillställning.
  • 14:26 Fin räddning av Viktor Stålberg på straffen.
  • F. Eklund 77 14:26 Straffslag
  • 14:26 Filip eklund utnyttjar sin fina skridskoåkning och sliter sig fri. Han blir neddragen och tilldömd straff.
  • 12:20 Rivigt och slitigt just nu utan att något av lagen kommer till klara chanser
  • 10:15 Burträsk etablerar grymt tryck i slutet av sitt PP
  • 09:29 Bra penalty killing av AIK!
  • 8 O. Sjöström 08:13 KNEE 2 min
  • 06:58 Samuel Wikman gör sitt andra mål i matchen och AIK ökar, kanske inte helt rättvist, på sin ledning.
  • 04:40 Burträsk spelar bra i PP men Viktor Stålberg storspelar i målet
  • 04:00 Burträsk ligger på för att kvittera och tvingar fram en utvisning.
  • 36 L. Klockare 03:57 HOOK 2 min
  • 02:40 Samuel Wikman styr in ett ledningsmål för AIK.
  • 00:30 5 mot 3 för AIK men Burträsk och keepern Axel Lundgren kämpar heroiskt.
  • E. Wikström 73 00:24 TRIP 2 min
  • 00:00 Andra perioden igång!
  • 14:30 Bra box av Burträsk.
  • M. Holmström 59 13:38 HOOK 2 min
  • 12:12 Casper Larsson trycker in ett ledningsmål men Burträsk kvitterar nästan omgående genom Filip Eklund.
  • 34 C. Larsson 11:52 3 - 2
  • 11:00 Hittills en jämn period där Burträsk började bäst men AIK har ätit sig in i matchen. Skotten är 7-2 i Burträsk favör.
  • 08:58 Linus Klockare dundrar iväg ett slagskott a la Tim Heed som styrs in i Burträskburen. 2-2!
  • 36 L. Klockare 08:58 2 - 2
  • 07:36 AIK fulltaliga efter bra boxplay.
  • 05:49 I Boxplay sliter sig Erik Forsberg lös och sätter puckern säkert i nätet.
  • 38 E. Forsberg 05:49 1 - 2
  • 17 B. Aveling 05:36 HOLD 2 min
  • 05:30 Burträsk dominerar inledningen och en snygg soloprestation av Filip Eklund renderar i 0-2.
  • F. Eklund 77 05:30 0 - 2
  • 03:00 Burträsk kontrar farligt i en böljande matchinledning.
  • 00:54 Burträsk utnyttjar sitt PP direkt!
  • 34 C. Larsson 00:36 HOOK 2 min
  • 00:00 3 minuter kvar till derbyt AIK gul - Burträsk som inleder spelet i grupp A.
  • 00:00 35 minuter kvar till match och publiken börjar strömma till. Isen ser fantastiskt fin ut!