Skellefteå AIK Svart vs Piteå Hockey Vit Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall AIKsvart
4 - 2
(2-1, 2-1)
PHCvit
Klass: U12, Grupp: B, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 28 - 18 (16-10, 12-8)
  • Slut
  • 15:00 Piteå fick inte riktigt till några farliga chanser i slutet. Matchen slutar 4-2.
  • 13:42 Piteå tar ut målvakten
  • 13:42 Timeout
  • 37 M. Gidlöf 13:42 CROSS 2 min
  • 12:40 Pontus Fjällström i Piteå-målet vill inte vara sämre, även han räddar vid båda tillfällena
  • 10:01 Två frilägen för Piteå inom samma minut men Walter överlistar motståndare och håller tätt.
  • 07:57 Pite kommer med 3 fria spelare och ett hårt slagskott tätt intill stolpen av Jonas Risberg betyder 2-4-reducering för Piteå
  • J. Risberg 26 07:57 4 - 2
  • 06:10 Återigen spel 5 mot 5
  • 05:56 Stabilt spel av Walter i AIK-målet.
  • 05:25 Offside i målgården efter en farlig chans för Piteå.
  • 37 M. Gidlöf 04:10 INTRF 2 min
  • 01:52 Samtidigt som Piteå blir fulltaliga så har AIK ett friläge som renderar i ett stolpskott
  • Period 2
  • 15:00 2-1 efter första perioden. Skotten efter första perioden är 16-10 men spelet är jämnare än så.
  • M. Berglund 11 14:52 TRIP 2 min
  • 13:09 Skott i ribban från en AIK-klubba.
  • 12:00 Stolpskott för Piteå efter ytterligare ett friläge
  • 09:56 AIK har spelet nere i motståndarnas zon men Piteå sticker upp i vassa kontringar
  • 09:10 Walter dubbelräddar på friäge för Piteå.
  • 06:12 Piteå får friläge och Walter i AIK-mået räddar med Piteå får in pucken på returen.
  • 18 F. Kariander 05:19 HOOK 2 min
  • 04:45 Spelet böljar fram och tillbaka med avslut åt båda håll.
  • 03:30 Piteå inleder matchen med fint passningsspel men AIK får in pucken och därefter har AIK tagit över spelet.
  • 00:00 Då kör vi!