SK Lejon vs Antnäs BK/Brooklyn Tigers Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall Lejon
2 - 5
(1-2, 1-3)
ABKBT
Klasse: U12, Gruppe: B, Hall: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skudd: 15 - 20 (7-12, 8-8)
  • End
  • 15:00 Skotten slutade 20-15 i Tigers favör.
  • 15:00 Där var matchen slut och den vanns rättvist av Tigers. Båda lagen ska ha en stor eloge för en riktig kämpainsats. På slutet vaknade Lejonen till liv och skapade lite nerv.
  • 14:45 I matchen sista sekunder lyckas nästan Lejons Erik Ladegren med ett konstmål
  • 13:43 Där trycker äntligen Lejon in en reducering och direkt efter skapar man ytterligare en het chans.
  • 13:31 Måååål!
  • 13:00 Två minuter kvar...
  • 12:00 Lejon skapar några chanser nu och verkar satsa på en sista forcering.
  • 11:01 samma plockhandske igen. Denna gång på Hugo Bergmans hårda skott
  • 09:40 Mitt i lejons pp kommer Tigers i en kontring. Nilsson visar dock upp en skicklig plockhandske.
  • 09:40 Zeb Nilsson!
  • B. Eriksson 18 09:08 HOOK 2 min
  • 07:30 Vackert klapp-klapp av Lejon och John Wiklund kommer med ett farligt avslut
  • 05:43 Mattias Åström Kommer fri från mittplan och lägger elegant in pucken mellan målvaktens benskydd.
  • M. Åström 10 05:43 1 - 5
  • 05:43 Mååål!
  • 04:47 Tigers fulltaliga samtidigt som Lejon backcheckar bra efter flygande Tigers-anfall.
  • 03:50 Nu händer det saker! Tigers gör två snabba mål varav ett i boxplay. Har Lejon något motdrag?
  • 02:59 Måååål!
  • H. Bergman 22 02:47 HOOK 2 min
  • R. Nilsson 24 02:36 1 - 3
  • 02:36 Måååål!
  • 01:40 Farlig chans för Lejon, men bra räddning av Isaksson.
  • 01:00 Lite tyst på läktarplats trots dubbla led.
  • 00:00 Andra perioden igång!
  • Period 2
  • 15:00 Skotten efter första är 12-7 i Tigers favör
  • 15:00 Nu händer det grejerna! I periodens absolut sista sekund trycker Tigers in ett ledningsmål som godkänns direkt. Sett till matchen får Tigers ledning sägas vara rättvis.
  • 14:59 måååål
  • 14:26 Mitt i en period av Tigers-tryck sticker Lejon upp och gör mål.
  • 14:26 måååål!
  • 13:37 Tigers etablerar ett visst tryck i PP men kommer inte till de riktigt klara chanserna. Lejon försvarar sig förtjänstfullt.
  • 96 R. Rönningsen 11:46 TRIP 2 min
  • 11:20 Fri med målvakten sprätter Hamstig upp den i nättaket hur säkert som helst. Pesonen-klass!
  • 11:20 Mååååål
  • 10:23 Hugo Bergman i Tigers sliter sig fri men återigen står målvakts-Nilsson i vägen.
  • 09:00 Jämnt i skotten också. 6 för Lejon, 7 för Tigers.
  • 07:51 Lejon fulltaliga
  • 07:21 Tigers skapar ett visst tryck i PP men Zeb Nilsson gör en bra räddning!
  • 07:00 En intensiv match med mycket kamp men mindre skönspel än så länge.
  • 73 A. Marklund 05:51 TOO-M 2 min
  • 04:30 Elias Isaksson i strider som en tiger i. just det, Tigers-buren
  • 04:14 Isaaaaksoooon!
  • 03:52 Matchen har helt ändrat karaktär och de sista minuterna är det Lejon som parkerat i Tigerszonen.
  • 02:00 Mitt i Tigers-pressen sticker Lejon upp och Elliot Wiklund avlossar ett farligt skott.
  • 01:30 Tung press från Tigers sida. Lejon tvingas slå till icing.
  • 00:10 Tigers sätter press direkt och skapar några farliga chanser framför mv-stenlund
  • 00:00 Där är matchen igång.
  • 00:00 Rutinerade domarduon Wikström & Andersson beträder isen samtidigt som lagen gör några sista ryck. 3 minuter kvar till nedsläpp.
  • 00:00 Lagen värmer upp på isen och ser laddade ut. Lejon mot Tigrar - vilken match det här ska bli!
  • 00:00 15 minuter kvar till match. Vi har fått många frågor i seket om vår speaker och om det är samma som på A-lagets matcher. Det är det inte men kunde ha varit.