ÖSK Hockeyklubb vs Bodens Hockeyförening Skellefteå Kraft Arena - B-hall Skellefteå Kraft Arena - B-hall ÖSK
2 - 3
(2-1, 0-2)
BHF
Klass: U12, Arena: Skellefteå Kraft Arena - B-hall, Skott: 19 - 17 (10-8, 9-9) 17:e plats,
  • Slut
  • 15:00 Jämn match som slutar med vinst för ÖSK.
  • 14:20 ÖSK plockar mv.
  • 17 M. Jóhannsson 13:24 TRIP 2 min
  • 13:00 Två minuter kvar av ordinarie matchtid. ÖSK kämpar för att få till en förlängning.
  • 12:43 Timeout
  • 12:31 ÖSK fulltaligt.
  • 10:45 Ooooooh, så nära mål av ÖSK!
  • 17 M. Jóhannsson 10:31 HOOK 2 min
  • 08:51 Stökigt framför Bodens mål. ÖSK jagar kvittering.
  • 07:43 Många farliga målchanser från Boden just nu.
  • 05:30 Boden pressar på hårt och är sugna på ett ledningsmål.
  • 05:02 What a save! Åhlander storspelar!
  • 03:27 Boden kvitterar. Nu är det spännande!
  • 02:43 Havregrynsgröten gör susen i spelarnas magar. Inga tecken på att vilja vila här inte!
  • 00:01 Vi är igång! (Och fingrarna är fortfarande kalla...)
  • 00:00 Målvaktsbyte i ÖSK. Dorell lämnar plats för Linus Åhlander.
  • 00:00 Skottstatistik i första perioden 10-8.
  • 15:00 Då vilar vi ( och värmer våra fingrar i seket...)
  • 14:29 Fin benparad av Dorell.
  • 14:00 En minut kvar av första perioden.
  • 13:33 ÖSK pressar på hårt och Boden får fokusera på att försvara sig.
  • 11:14 Timeout
  • 11:00 Hårt skott på mål av A Gyllencreutz är nära att utöka ledningen för ÖSK.
  • 16 F. Byström 09:28 2 - 1
  • 07:30 Boden visar att de vill vara med i matchen, som så här långt är relativt jämn. ÖSK har haft ett litet övertag, men Boden jobbar sig in i matchen mer och mer.
  • 05:50 Fina dragningar av Sirkka, som stoppas effektivt av ÖSK- försvaret.
  • 03:25 Spelet böljar fram och tillbaka. Båda lagen får till fina chanser. Rullander och Dorell får känna att de är med i matchen. På läktaren ljuder trumpeterna glatt från ÖSK:s supportrar.
  • 02:22 Viiiig målvakt i ÖSK. Vilka räddningar!
  • 00:24 Snabbt mål från ÖSK. Boden svarar direkt med skott på mål.
  • 00:00 Då var vi redo för matchstart!
  • 00:00 Läktarna fylls återigen med publik. Vilket stöd spelarna har! Fem minuter kvar till matchstart.
  • 00:00 K-A och Lejonström går av isen för att lämna över till ÖSK och BHF.