Luleå HF vs Svedjeholmen If Skellefteå Kraft Arena B-hall Skellefteå Kraft Arena B-hall LHF
1 - 5
(1-4, 0-1)
Svedjeholmen
Klass: U11, Arena: Skellefteå Kraft Arena B-hall, Skott: 7 - 22 (6-11, 1-11) Förl m 31 - Förl m 32,
  • Slut
  • P. Sundqvist 09:47 TRIP 1 min
  • F. Ledin 08:42 HOOK 1 min
  • 08:35 Nr 28 i Luleå, Ludwig Efving, forcerar med tyngd två gånger om på vänsterkanten, men Svedjeholmens målvakt står emot.
  • 06:04 Efter en miss i försvaret kommer Svedjeholmen tre mot noll och anton Skogetun drar målvak´ten kallt och lägger in pucken i mål.
  • 02:06 Luleås målvakt, J. Reinholdt, har en fantastisk period. Han räddar först ett sidledsspel och ett direktskott med huvudet för att i sekvensen just efetr rädda ett friläge. Svedjeholmen är starka just nu.
  • 01:10 Andra perioden startar som den första: Svedjeholmen ligger på och Luleå kontrar vasst
  • 00:00 Svedjeholmen vinner tredjepris i Silvercupen genom en 5-1 seger mot Luleå. Grattis Svedjeholmen och grattis Luleå till en väl genomförd match
  • 00:00 Första perioden är över. Skottstatistik: Svedjeholmen 11 och Luleå 6.
  • 14:04 Luleå har inte gett upp, Pontus Sundqvist trycker in en puck via stolpen i en grötig situation framför må.
  • M. Sahlman 13:14 0 - 4
  • I. Hedqvist 13:02 HOOK
  • 12:58 Nr 19 i Svedjeholmen, Isak Hedqvist, far fram som en furie på vänsterkanten och avslutar med ett snärtigt dragskott i ribban.
  • A. Sundqvist 11:03 0 - 3
  • 10:32 Lite slarvigare spel efter en start med rasande tempo. Luleå har utjämnat spelet. Intressant läge i matchen
  • 08:54 Luleå lyckas hålla tätt i box-play efter hårt kämpande.
  • E. Nilsson 07:42 HOOK 1 min
  • 07:00 Svedjeholmens målvakt gör en strålande räddning på Luleås nr19:s friläge. En händelsrik start på matchen.
  • 06:18 oj oj. Luleå får för första gången tryck i anfallszon och har en stoplträff, direkt efter kontrar Svedjeholmen och nr 22 missar ett friläge, eller rättare sagt Luleås målvakt räddar.
  • 05:09 Nr 8 i Svedjeholmen skjuter ett tungt slagskott och nr 22 pillar in returen - ett modernt hockymål.
  • 04:32 Svedjeholmen ligger på i Luleås zon och Luleå sticker upp i kontringar.
  • 02:00 Svedjeholmen öppnar mycket starkt och pressar Luleå
  • 00:00 nr 19 i Svedjeholmen levererar en strålandfe passning till nr 22 som missar ett friläge med liten marginal. Nära 1-0