Stockholm Women's Hockey Tournament F12
Icehockey
23 mar 2024
F12
CupOnline - Gratis Cup

Varmt välkomna till Stockholm Women's Hockey Tournament F12

Som ett led i Stockholms Ishockeyförbunds målsättning att gå i bräschen för utvecklingen av Svensk Dam- & flickishockey har vi nöjet att presentera Stockholm Women’s Hockey Tournament.  Vår målsättning är att bli Europas största ishockeyturnering för tjejer, från knattar till seniorer.

Mars 2023 slog vi upp portarna till den första upplagan med två turneringar (F12 & F16). 2024 dubblar vi det antalet och arrangerar tillsammans med föreningar fyra olika turneringar samtidigt på fyra olika ställen i Stockholm.  

F10 (U9-U10) 23 mars i Stricct Travel Arena (Spånga IS)

F12 (U11-U12) 23 mars i Ekhallen (Värmdö HC)

F16 (U13-U16) 23-24 mars i Österåker Sportcentrum (IFK Österåker Hockey)

DJ (U17-U19) 23-24 mars i Grimsta Ishall (Hässelby/Kälvesta HC)

 

F12

Stockholm Tournament F12 spelas i Ekhallen i Värmdö lördag 23/3. Den spelas med åldersgrupperna 2012-2013. Deltagande av över- och underårig spelare godkänns vid giltig dispens, utfärdad av respektive distrikts- eller regionförbund.

 

Förutsättningar

·       Turneringen spelas med 16 lag, fördelat i två grupper, med en på förmiddagen och en på eftermiddagen.

·       Samtliga lag spelar 7 matcher.

·       Matcherna spelas 1 x 15 minuter med rullande byten på 1/4-plan.

·       Vi följer regelverket för U11 i Svenska Ishockeyförbundets anpassade spelformer, med undantag för matchlängd (spelformer).

 

Anmälningsinfo

Anmälan sker skriftligen till pontus.lundqvist@stockholmhockey.se, efter bekräftelse skickas en faktura med lagavgiften från Stockholms Ishockeyförbund.

Ange följande information i anmälan:

·       Förmiddag/Eftermiddag

·       Förening

·       Fakturaadress

·       Kontaktperson i laget med e-post & telefonnummer

·       Antal spelare & eventuell specialkost (minimum är 7 spelare, inklusive målvakt)

Lagavgift; 1500;-

Spelaravgift; 295;-

I avgiften ingår mellanmål + lunch eller middag för spelare & 2 ledare. För ytterligare ledare tillkommer en kostnad på 200 kronor/person.

 

Logi

I dagsläget finns ingen hotellpartner utan vi hänvisar till närliggande hotell i området. Vi jobbar dock på att hitta samarbete så förhoppningsvis tillkommer det. Vi återkommer när ny information finns. 

Behöver ni transport hänvisar vi till Stockholms Ishockeyförbunds partner Västanhede, ni kan boka det via tess.hammarqvist@stockholmhockey.se  

Annons