Nordic Youth Trophy U13
Icehockey
20–22 sep 2024
U13

Ladda upp inför säsongen med en riktigt rolig turnering!

U13-spelarnas första riktiga försäsongsturnering på helplan - Nordic Youth Trophy U13!
Ta chansen ni också, kom till Värmland och delta i Nordic Youth Trophy - en turnering med mål att ni ska få spela mycket ishockey och ställas mot nya motståndare!

CUPEN
Cupen är utformad med kvalificeringsspel följt av slutspel i olika nivåer så att lagen i slutspelet möter lag på samma spelmässiga nivå. Det gör att Nordic Youth Trophy passar alla lag och spelare!

EXEMPEL PÅ SPELFORMAT
KVALIFICERINGSSPEL (fre–lör): Lagen placeras i 6-lagsgrupper där alla möter alla i totalt 5 matcher vardera i en rak serie. De olika grupperna spelar på olika orter i Värmland under fredagen och lördagen.
SLUTSPEL: Utifrån tabellplacering i kvalificeringsspelet bildas A-, B-, C- och D-slutspel osv på de olika orterna. De två högst rankade lagen i varje slutspel går direkt till semifinal. Övriga spelar kvartsfinal om en plats i semifinal. Segrarna i kvartsfinalerna går vidare och spelar semifinal följt av final eller bronsmatch. 1-3 matcher per lag i slutspelet.
OBS! Spelformatet är flexibelt och kan komma att förändras beroende på antal anmälda lag.

INFORMATION OM ANMÄLAN
Anmälningsavgift per lag: 5 550 SEK
Deltagaravgift:
- spelare: 1 400 SEK
- ledare: 650 SEK
Inkl. möjlighet till boende på hårt underlag, skola el. liknande.
Måltider som ingår: 2 frukost, 2 lunch, 3 middag, 2 kvällsmål och mellanmål i form av frukt.

LÄNK TILL ANMÄLAN

VIKTIGA DATUM & ÖVRIG INFORMATION
När anmälan är färdigställd får angiven kontaktperson ett mail från The Nordic Season - det kan hamna i skräpposten, så håll gärna koll där - med information om hur ni loggar in till ert lagkonto.

Via lagkontot skall ni boka deltagaravgifter för spelare och ledare (= ange antal spelare och ledare) senast måndagen den 2 september. Här kan ni också lägga till personer som önskar specialkost. Vänligen specificera allergi/specialkost via fliken "ytterligare önskemål".

Ni skall också registrera era spelare (namn, tröjnummer & födelsedatum) och ledare (namn, mailadress & telefonnummer) senast måndagen den 9 september.

Via lagkontot kan ni också boka eventuellt uppgraderat boende på hotell.

I U13-cupen ska spelarna vara födda 2012 eller senare.
I vissa fall kan dispenser tillåtas efter ansökan från den aktuella föreningen.
Selectlag är ej tillåtet men kombinationslag kan tillämpas genom att den aktuella föreningen ansöker om tillstånd kombinationslag och får godkännande från tävlingsledningen.

Väl mött!
Jennifer Axelsson
jennifer.axelsson@farjestadsbk.se
+46 76 027 36 74

Annons