Vi hälsar er förening välkommen till
”HisingsCupen”
i Tuve ishall Lördagen den 19 mars 2016 för -05:or (U11)
Antal lag
I Hisingscupen deltar 5-6 lag
Spelform
Helplan
Vid 5 anmälda lag spelas en rak serie där alla möter alla.
Slutspel: 1:an och 2:an möts i final
Vid 6 anmälda lag fördelas lagen på två grupper. Alla möter alla i respektive grupp.
Slutspel: 3:an möter andra 3:an, 2:an möter andra 2:an och 1:an möter andra 1:an.
Vid lika poäng efter avslutat seriespel åtskiljs lagen genom
1. Inbördes möte
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Fair Play (utvisningsminuter)
Matchavgörande i slutspel – straffar
Vid lika resultat efter ordinarie matchtid i slutspelet, avgörs matchen genom 3 ordinarie straffar/lag. Är resultatet fortfarande lika fortsätter man med "sudden death"-straffar. Olika straffläggare, tills dess alla i laget har lagt var sin straff.
Alla straffar sker mot samma mål enligt domarens bestämmande.
Regler (se flik "Regler")
Avgift och mat:
Anmälningsavgift 2000 kr/lag samt 300 kr/spelare
Fruktlåda och saft finns i omklädningsrummen vid ankomst till hallen.
Lunch och mellanmål (hamburgare) ingår i spelaravgiften (2 ledare ingår i lagavgiften). Eventuella allergier meddelas i samband med anmälan.
Betalning
Detaljer kring inbetalning skickas ut separat till anmälda lag.
Lagvärdar
Varje lag tilldelas en lagvärd som tar hand om er under cupen. Lagvärden möter er vid ankomst i luftslussen och ger er information om lunch och mellanmål samt visar er till ert omklädningsrum.
Priser
Pokal till 1:an, 2:an och 3:an samt medaljer till samtliga spelare.
Anmälan
E-post till
ulundin@sdl.com 0723-980280
Anmälan skall innehålla följande information om deltagande förening
Föreningsnamn & antal lag
Tröjfärg hemma/borta
Antal spelare & ledare
Kontaktperson (mobilnummer & e-postadress)
Kontaktpersoner
Ulrika Lundin ulundin@sdl.com 0723-980280
Övrigt
Det finns cafeteria i ishallen med tex korv, toast och fika samt skottramp utanför hallen.
Det kommer finnas lotteri och om tiden tillåter puckregn.
Utanför ishallen kommer det att säljas hamburgare med tillbehör + dryck.
Återigen; Varmt Välkommna!