Sollentuna.

INCHECKNING PÅ HOTELLET
Ni bor på Scandic Star Sollentuna i dubbelrum – sviter med allrum och sovrum. Ni etalar rummen själva. OBS! Det ser ut som att det saknas några rumsbeställningar. Vi har svårt att veta vilka lag som saknas. De som har bokat har endast lämnat namn på de boende, inga lagnamn. Snälla, har ni bokat, var vänlig ge mig lagets och de boendes namn. Har ni inte bokat gör det omgående! Ni kan maila mig eller kontakta hotellet direkt.

FREDAGSMÅLTID PÅ HOTELLET
På fredag kväll kan ni äta en Sweden Cup-middag för 139 kr som betalas på plats eller sätts på era hotellräkningar.

FRUKOST
På lördag serveras en tidig frukost, kall mat 06.30 och de varma rättterna 07.00. På söndag gäller hotellets ordinarie tider, 07.00 - 10.00.

SPELSCHEMA
Matcherna startar 17.00 på fredag och 08.00 på lördag. Tiden för lunchen
som serveras i cafeterian en trappa upp, lämnas till er i ishallen.

UTRUSTNING
Utrustningen kan lämnas kvar i omklädningsrummen mellan fredag och lördag, men det är möjligt att något lag måste byta omklädningsrum.

CUPREGLER
Lagen är indelade i två grupper med fyra lag i varje, alla möter alla inom gruppen en gång. Ettan och tvåan i varje grupp går till semifinal. Ettan i grupp A spelar mot tvåan i grupp B och ettan i grupp B spelar mot tvåan i grupp A.
Matchtid: 2 x 20 minuter, rullande tid. Stopptid sista 5 minuterna vid oavgjort eller om något lag leder med 1 eller 2 mål. Lagen får 3 poäng för seger, 1 poäng för oavgjort, 0 poäng för förlust. Om flera lag hamnar på lika poäng skilljs lagen åt enligt följande:
1. Inbördes möten. 2. Målskillnad. 3. Flest gjorda mål. 4. Lottning.

Semifinalerna och match om tredje pris spelas 2 x 20 minuter, rullande tid. Vid oavgjort efter full tid, gäller sudden death i 5 minuter, stopptid. Vid oavgjort efter sudden death blir det straffar, tre för varje lag. Är det fortfarande lika blir det sudden death-straffar. Finalen spelas 2 x 20 stopptid. Vid oavgjort gäller sudden death och straffar som ovan.

SEKRETARIAT
Sekretariatet ligger innanför den glasade ingången. Rolle tar emot er när ni kommer på fredag och visar er till omklädningsrummen. Sekretariatet sköter de vanliga uppgifterna som match- och onlinerapportering mm. Hit går du också om du behöver mer information eller har något att fråga om.

SKRIDSKOSLIPNING
Skidskoslipning kan ni få hjälp med i begränsad omfattning under lördagen. Vi rekommenderar välslipade skridskor inför premiärmatchen.

BANKETTBILJETTER OCH BETALNING FÖR DESSA
I samband med att ni anländer till ishallen på fredag och träffar Rolle byter vi biljetterna till banketten mot kontant betalning.

SAMLING TILL MINGELDRINK OCH BANKETT
Banketten startar med drink och mingel i stora baren på hotellet klockan 19.30. Därefter serveras en trerätters middag som avslutas med kaffe. Middagen betalar ni med bankettbiljetten. De alkoholhaltiga dryckerna betalar ni själva, ni som bor på hotellet kan sätta detta på era hotellräkningar.

PRISUTDELNING
Pokalen till segrande lag delas ut på isen efter finalen. Medaljerna, guld, silver och brons, delas ut under banketten, vid kaffet. Sollentuna Hockeys samarbetspartners kommer att utse ett All Star Team och under kvällen dela ut priser till dessa sex spelare.