Trettondagscupen Cup 2019
Brynäsvallen, Gävle

Cup för spelare födda 2006 (U13) eller senare

Spelform och nivå
Cupen är i nivå MEDEL och spelas med 6 deltagande lag, 2 grupper med tre i varje . 3:orna möts i en match om 5-6 plats  1:a och 2:an i varje grupp spelar semifinaler, 3:e-4:e pris och final.

vid färre anmälda lag än 6 st spelas enkelserie där alla möter alla. Final mellan 1:an och 2:an.

Spelare& Priser
Varje lag bör ha minst 15+2 spelare födda -06 eller senare. Ev dispens för äldre spelare som spelar med laget i seriespel accepteras..
Medaljer till alla, pokal till 1:an, 2:an och 3:an

Matchtid& Regler
2*15 min effektiv tid i gruppspelet, finalen spelas 2x20

Utvisningstid 2 minuter. Spolning mellan varje match. Vid lika tröjfärg byter bortalaget. Matcher i grundspelet får sluta oavgjort. Vinst ger 2 p och oavgjort 1 p. Placering avgörs genom poäng, inbördes möte, målskillnad och antal gjorda mål i nämnd ordning.

I Finalen tillämpas sudden death i 5 minuter därefter straffslag. Varje lag slår 5 straffar var (olika straffskyttar) och om det då fortfarande är oavgjort tillämpas sudden death straffar.
I övrigt tillämpas Svenska hockeyförbundets regler för U13.

OBS! matchtiderna kan justeras något innan cupstart

Avgift
Fast pris 12 000kr per lag, priset gäller då upp till 17 spelare och 3 ledare. I avgiften ingår mellanmål lunch och middag. Övriga ledare 150 kr, extra spelare 350 sek.

Vid anmälan så betalas 3000 kr resterade summa betalas in senast 21/12-2018. Betalningen skickas till Brynäs IF Bankgiro: 783-8170. Märk betalningen med TD CUP 2019 U13 och lagnamn.
Vi önskar få laguppställningar inlagda senast 27/12, 2018. Ange även eventuella allergier. Vid överbokning förbehåller vi oss rätten att välja lag,  inbetald avgift betalas då tillbaka. Detta för bästa möjliga geografiska spridning.

Om man drar sig ur efter anmälan men före cupstart, samt att inte platsen kan ersättas ur ett sportsligt och ekonomiskt pespektiv så återbetalas inte de redan insatta 3000 kr.

Servering
Under hela cupen finns kiosk med toast, korv, kaffe, fika mm till försäljning. betalning via swish eller kontanter

Övrigt

Lotterier
Varje lag disponerar ett eget omklädningsrum under cupen, medtag skridskoskydd. Möjlighet till slipning finns, men kom gärna med nyslipade skriskor.