Barometern Cup 2020
Soccer
27 dec 2019 - 4 jan 2020
P/F9 - P/F15
Sponsor Barometern
Anmälan Barometern Cup 20/21
Välkomna till Barometern Cup 2021, 41:e upplagan! Vi kommer ta hänsyn till rådande rekommendationer från folkhälsomyndigheten kring Covid-19 för att säkerställa så avstånd, säkerhet och glädje går hand i hand.

LÄNK: ANMÄLAN BAROMETERN CUP 20/21
Detta år kommer inte cupen vara sig lik utan vi kommer att skapa ett arrangemang utefter de förutsättningar som kommer från myndigheter. Vi har som mål att erbjuda minst 4 matcher per förening men kommer att få vara flexibla när vi lägger spelschema för att göra detta på ett säkert sätt för att minska smittspridningen av covid-19. Detta hoppas vi att er förening som anmäler er accepterar och förstår. Cupen kommer förmodligen inte kunna ta emot föräldrar som publik, men vi ska försöka sända matcherna på nätet.
Fakturan kommer att skickas ut till den emailadress ni uppger när ni anmäler er förening/lag i slutet av november och ska vara betald innan 10 december för att man ska få delta. OBS: Det kan komma och bli fler lag än vad vi får ta in därav kommer de föreningar som först betalar in prioriteras. 

Eftersom vi kommer ta emot begränsat med lag är det först att anmäla och betala som vi sedan kommer utgå ifrån när vi erbjuder platser i cupen. Så det är först till kvarn som gäller och vi utgå från detta när vi sedan gör cupen. Kommer man inte med i cupen får man anmälningsavgiften tillbaka.

En inomhus cup för både pojkar och flickor i åldrarna 7-15 år. Alla matcher spelas i Kalmar Sportcenter.
I klasserna 13, 14 och 15 år koras vinnare och pokal och medaljer delas ut. Barometern livesänder samtliga matcher i A-hallen och samtliga lag kommer att få spela minst en match i A-hallen.

Matchtid är 13 min. Alla lag är garanterade 4 matcher. Spelregler Futsal.

Klasser och speldagar:

Söndag 27/12 P13 och F13 (födda -08)
Måndag 28/12 P14 och F14 (födda -07)
Tisdag 29/12 P15 och F15 (födda -06)
onsdag 30/12 P11 och F11 (födda -10)
Lördag 2/1 P12 och F12 (födda -09)
Söndag 3/1 P9 och F9 (födda -12) (planer med sarg med målvakt)
Måndag 4/1 P07 och P08, F07 och F08 (födda -13 och -14) (småplaner sarg utan målvakt)
Tisdag 5/1 P10 och F10 (födda-11)

Ange klubb och antal lag nedan (max 3 lag/åldersgrupp/klass från samma förening)
Kostnad är 1000:-/lag i anmälningsavgift. Anmälan blir giltig först när anmälningsavgiften är betald och anmälan är bekräftad per mail.

OBS. Begränsat med platser och först till kvarn gäller, skulle det vara så att laget inte får plats betalas avgiften givetvis tillbaka.
Fakturan kommer att skickas ut till den emailadress ni uppger när ni anmäler er förening/lag i slutet av november och ska vara betald innan 10 december för att man ska få delta. OBS: Det kan komma och bli fler lag än vad vi får ta in därav kommer de föreningar som först betalar in prioriteras. 
Sista anmälningsdag är 30/11 2020, efter det datumen återbetalas inte anmälningsavgiften om laget drar sig ur. Begränsat med platser p.g.a. Covid-19 så ju tidigare man anmäler ju större chans att man får en plats.

NOTERA! VI KAN BLI TVUGNA OCH STÄLLA IN HELA BAROMETERN CUP OCH GIVETVIS ÅTERBETALS SAMTLIGA PENGAR TILLBAKA.

Övrig Info:
Alla matcher spelas 1 x 13 minuter utan sidbyte.
Alla lag är garanterade minst 5 matcher.
Antal spelare: En målvakt samt fyra utespelare på plan samtidigt.
Varje lag får bestå av max 12 spelare.
Dispens (överårig spelare): Varje lag kan vid särskilda behov anmäla dispens för max 1 överårig spelare. Sedan kommer dispensen att behandlas av cupledningen och laget meddelas sedan om den godkänns eller ej. Syftet med dispensen är att små föreningar med få spelare ska ha möjlighet att delta. Det får inte handla om att förstärka laget.

Spelregler: Futsal

Omklädning: Alla lag har tillgång till omklädning i Sportcenter.

Försäljning: Försäljning av varmkorv, kaffe, dricka m.m sker i anslutning till Sporthallen under hela cupen.

OBS: Fyll i ett formulär per lag ni anmäler!