Välkomna till
Calle Järnkrok Cup! (U13)
Skutskär den 24 februari 2013 i Skutskärs Ishall.
Skutskärs sportklubb – TEAM 00

Turneringen omfattar sex lag. Tävlingsform Cupen spelas i två grupper om tre lag.
De två främsta lagen i varje grupp går till semifinal. Alla lag spelar minst tre matcher. De fyra främsta lagen efter gruppspelet spelar fyra matcher.

Spelregler I gruppspelet, matchen om 5-6 placering, semifinalerna och matchen om 3-4 placering är speltiden 2X15 minuter. Finalen spelas 2X20 minuter.
Fria byten. Vid liknande färg på tröjan byter ”bortalaget” tröjor. I övrigt tillämpas Svenska Ishockeyförbundets regler.

Vid samma poäng skiljs lagen åt genom:
1) Målskillnad
2) Inbördes möten
3) Flest mål
4) Lottning

I semifinal och match om tredje pris blir det tre (3) straffar vardera direkt efter ordinarie tid vid oavgjort resultat, följd av en (1) utslagsstraffar vid behov. I finalen 5min sudden som följs av fem (5) straffar vardera vid oavgjort och därefter en (1) utslagsstraffar.

Poängberäkning: Segrande lag – 2 poäng, Oavgjord match – 1 poäng vardera och förlorande lag – 0 poäng.

Vid lags försening till matchstart kan lagstraff utdelas.

Priser Pokaler till 1:a, 2:a och 3:e pris. Alla spelare får medalj. Matchens lirare kommer att utses i samtliga matcher.

Anmälningsavgift: 2.000kr i lagavgift samt 200kr/spelare (minst 15 deltagare) sätts in på bankkonto Handelsbanken 6424-466 928 238, märk med ert lagnamn. Inbetalning senast 5/2-2013. I avgiften ingår lunch, mellanmål, frukt samt hamburgare innan avfärd inklusive för tre ledare.