Skoda Cup by Olofsson Bil 2014 (U16)
27 - 28 dec 2014
U16
Under helgen 27-28 december avgjordes Skoda Cup med Olofsson Bil och efter 15 grundspelsmatcher var det klart vilka som skulle mötas i de tre placeringsmatcherna. I finalen tog AIK revansch på förlusten mot THH Titans i grundspelet. Segern skrevs till 3-0. Grattis AIK!

Vi har arrangerat många cuper genom åren och det är inte utan att man stolt kan konstatera att vi har blivit väldigt bra på det. Schemat flyter på, maten serveras, informationen är perfekt, vi sänder på LiveArena och lägger upp bilder på Flickr, ledarna får fika tills de storknar och så spelas det en himla massa hockey. Såna här helger kommer man att sakna i framtiden!

Våra båda egna lag THH Stars och THH Titans inledde cupen och där drog Stars det längre strået. När cupen summeras var det dock Titans som nådde aningen högre med sin finalplats och Stars spelade match om tredje pris. Tyvärr för oss blev det förlust i båda placeringsmatcherna men vad gör väl det, man skall vara snäll och trevlig mot sina gäster.

AIK blev alltså slutsegrare efter 3-0 i finalen mot THH Titans och vi säger givetvis grattis till guldet! Örebro Ungdom vann bronset efter en målsnål tillställning mot THH Stars, 0-0 efter full tid och sen vann Örebro på straffar. I matchen om femte pris var det ännu jämnare där Visby till slut kunde avgöra i fjärde eller om det var femte sudden-deathomgången av straffarna.

Det blev återigen en lyckad Skoda Cup med många jämna matcher och vi i Tyresö Hanviken Hockey tacker er alla för att ni kom och hälsade på, det var en härlig hockeyhelg som vi fick dela med er.

All statistik från cupen hittar du här på Cuponline.

Bilderna hittar du alltså på Flickr (tyvärr saknas ett par matcher, då hade fotografen matrast...sorry för det)

Och alla matcher finns att se igen och igen på LiveArena

Hoppas vi ses snart igen!

THH Team 99

_______________________________________________

Inbjudan nedan

Alla Matcher visas på Livearena! Därmed finns de också i arkivet att titta på efter cupen!

Tid och plats

27–28 december, 2014 Tyresö Ishall, Tyresövallen

Nivå:
AA/AAA, Medel/Svår.

Cupen
Sex deltagande lag spelar en rak serie där alla möter alla. Därefter placeringsmatcher.

Tävlingsbestämmelser
Cupen spelas med regler enligt Mitt i Cupen för U16, med matchtid 2x20 minuter. I seriespelet tillämpas Svenska Ishockeyförbundets regelverk för kort serie.

Spelschema
Presenteras så snart cupen är fullbokad. Första matchen börjar kl. 08.00 den 27 december och vi siktar på att avsluta spelet till kl 21.00 den 28 december.

Tre domare/match
Resultatrapportering sker via cuponline.

Spelartruppen
Spelarna ska vara födda 1999 eller senare. Dispens för överåriga kan ges i enskilda fall om spelaren tränat och spelat med U16-­laget den gångna säsongen. Vänligen kontakta Cupledningen.

Avgifter
Cupavgiften är 5.000 kr per deltagande lag. Spelaravgift 600 kr/spelare betalas för minst 17 st spelare vilket inkluderar mat för fyra ledare. Cupavgiften betalas i samband med att laget beviljats plats i cupen och spelaravgiften betalas senast 2014-10-31 till Bankgiro 5857-­3361.

Mat som ingår
Lunch, mellanmål och middag båda dagarna.

Boende
Vi hjälper inresande lag att ordna enklare boende i skolsal eller liknande till självkostnadspris.

Anmälan
Via e-post till: pkjerfve@gmail.com, så snart som möjligt.
Om fler än åtta lag anmäler sig till cupen förbehåller sig Tyresö Hanviken Hockey Team 99 rätten att välja lag för att få en geografisk spridning på deltagande lag.