CUPEN ÄR NU FULLTECKNAD!

VALBO HC T-02 inbjuder till Tommy Sjödin Cup!
Valbo Ishall, Valbo den 17 september 2011

Cupform:
För 6 lag i två grupper där lagen möter varandra. 1:an och 2:an i grupperna går till semifinal och final alt. bronsmatch. 3:orna går till en placeringsmatch. Matchtid är 2x15 minuter.

för spelare födda 2002 eller senare, U10. De spelare som har dispens för att spela i yngre lag får naturligtvis också deltaga (Max 3 dispenser får användas per match).

Plats:
Valbo Ishall, Valbo, 8 km från Gävlecentrum

Svårighet:
Vi räknar med att turneringen skall hålla nivå medel.

Regler:
Spel på helplan med seniorpuck. 2 x 15 min, 60 sek tutbyten.
Vid oavgjort resultat i gruppspelet efter 2 x 15 min tillämpas straffar för bonuspoäng. Seger ordinariematchtid ger 3 p, seger efter straffar ger 2 p, förlust efter straffar ger 1 p.
Vid lika poäng i gruppspelet gäller:
1. Målskillnad
2. Gjorda mål
3. Inbördes möte
4. Fairplayligan
5. Lottning
I övriga matcher förutom finalen tillämpas straffavgörande.
Vid oavgjort i finalen tillämpas förlängning 4 mot 4 i två min, därefter 3 mot 3 i två min därefter 2 mot 2 i två minuter, därefter 1 mot 1 till avgörande faller.
Pokaler till 1:an, 2:an och 3:an. Alla spelare får medalj.
Matchenslirare utses i alla matcher.
Fairplaypris till ett lag.

I övrigt tillämpas Svenska hockeyförbundets regler för U10.

Cupavgifter:
Cupavgiften är 2000 kr per lag. Deltagaravgift 200 kr/deltagare. 2 ledare per lag gratis därfter 200 kr/ledare.

Mat:
Det ingår 1 lunch och mellanmål/frukt i deltagaravgiften.

Resultat:
Redovisas på Cuponline

Anmälan och Information:
Per Falkenström 076-8092101
E-post: camillaz@gavlenet.se

Anmälan sker på ovan e-post senast 110715. Efter erhållande av bekräftelse betalas cupavgiften på 2000kr till Valbo HC T-02 senast 110730. Ange Tommy Sjödin CUP, KLUBBNAMN, på inbetalningen. Mejla även uppgifter om hur många spelare och ledare som kommer på mailadressen ovan. Slutbetalning av deltagaravgifter skall ske senast 110815. Betalningar sker till bankgiro 5429-9409. Kom ihåg att ange T-02.

Information:
Hotellboende på Hotell Gävle eller Hotel Aveny till reducerade priser.
Ange kod: Tommy Sjödin Cup Hotel Aveny, 026-615590 eller Hotell Gävle 026-665100: