Stångebro cup 2016
Ishockey
4 - 6 mar 2016
U13

Biljetter till SHL och Riksseriematch lördagen 5 mars
2016-02-26

Både LHC-Herr och LHC-Dam möter HV71 på lördag 5 mars. Ni som deltar i cupen (eller anhöriga) har i mån av tillgång (ingen garanti kan lämnas) möjligheter att köpa biljetter till reducerat pris för att se matcherna i Saab Arena. Det lär dock bli strykande åtgång och bra tryck, så var ute i god tid!

För er som deltar i Stångebro Cup (spelare, ledare) och era familjer har möjlighet att köpa biljetter till matcherna den 5 mars:
* LHC – HV71 kl 16.00 (SHL, A-laget)
* SM-kvartsfinalen LHC – HV71 kl 18.30 (Damlaget)

LHC kan inte reservera biljetter så det är endast vid mån av plats som detta gäller.

Biljetterna gäller kortsida under restaurangen och på rad 1 och 2 på vissa sektioner för det reducerade priset 175 kr per person. Är dessa platser slut så kan det eveventuellt finnas sittplats och ståplats kvar till ordinarie pris på andra sektioner.

Biljettkassan öppnar 2,5 timme innan första matchen startar och där uppger ni att ni tillhör Stångebro Cup så ser vi om det finns platser kvar på ovan nämnda platser till reducerat pris.

Angivna priser gäller för att få se båda matcherna.
 
Önskar ni enbart gå på SM-kvartsfinalen (dam) så är det insläpp från 18.00 och ni köper då er biljett i entrén. Pris: 120 kr per person (barn under 16 år gratis). På den matchen är det fri sittning på nedre etage.

Varmt välkomna till Linköping och Saab Arena!

Annons