Riktlinjer matsal och mattider
11.9.2020
Riktlinjer matsal och mattider
Riktlinjer matsal:
- Utspridda mattider
För att undvika större samlingar så har vi gjort ett matschema så att ett lag i taget äter. - Portionerad mat
För att undvika beröring av gemensamma föremål så kommer all mat att serveras i matlådor i vår cafeteria med hjälp av personal. - Markerade avstånd vid kö i matsalen
För att undvika trängsel är matsalen markerad med tydliga markeringar för hur nära deltagarna får stå varandra. 1 meter gäller även här. - Avstånd i matsalen
I matsalen äter deltagarna vid uppdelade bord. Uppmana till att lagets deltagare sprider ut sig så gott det går och håller 1 meters avstånd.
Mattider:
Lördag 12/9 (Matlådor):
12.00 Forshaga IF (28)
13.00 Hammarö HC (23)
14.00 Viking HC (22)
15.00 Guldsmedshytte SK (24)
16.00 Köping HC (26)
Domare (6)
Lördag 12/9 (Hamburgare):
16.30 Forshaga IF (28)
18.00 Viking HC (22)
18.15 Hammarö HC (23)
20.00 Köping HC (26)
20.15 Guldsmedshytte SK (24)
Söndag 13/9 (Matlådor):
11.00 Guldsmedshytte SK (24)
12.00 Hammarö HC (23)
13.00 Köping HC (26)
14.00 Viking HC (22)
15.00 Forshaga IF (28)
Domare (3)
Söndag 13/9 (Hamburgare):
15.30 Guldsmedshytte SK (24)
17.00 Hammarö HC (23)
17.15 Köping HC (26)
19.00 Viking HC (22)
19.15 Forshaga IF (28)